TOLIKO JE UKUSNA, DA ISTOG MOMENTA STAVITE DUPLU MERU: Čokoladna poslastica sa kruškama
07. 01. 2024. u 14:00
FENOMENALNOG je ukusa, svi će vam tražiti recept.
Povezane vesti

KIKIRIKI ŠTANGLICE SA BELOM ČOKOLADOM: Obogatite uskršnju trpezu ovom ukusnom poslasticom koja se brzo pravi
Ove slatke, hrskave štanglice sa kikirikijem, bademima i duplim slojem čokolade prava su praznična poslastica – jednostavne za pripremu, a nestaju sa stola u trenu. Savršene su za Uskrs, ali i kad god ti treba nešto brzo, slatko i domaće.
18. 04. 2025. u 16:00

TRIGONA: Grčki desert koji se ne odbija, a pomera granice dobrog ukusa
Slatkiš koji se pojede za tren oka, za prave sladokusce.
19. 04. 2025. u 16:00

SAVRŠEN RECEPT ZA KREMPITU BEZ BRAŠNA: Priprema se za 5 minuta i neodoljiva je, morate je probati (VIDEO)
Ako volite brze, jednostavne, a neverovatno ukusne poslastice, ovaj recept će vas oduševiti na prvi zalogaj. Reč je o savršeno mekanom i kremastom domaćem kolaču koji se pravi za svega pet minuta!
17. 04. 2025. u 11:30

POSLASTICA KOJA SE NE PEČE: Solunske štanglice se prosto tope u ustima
Savršeno ukusan voćni fil između dve oblande.
19. 03. 2025. u 16:00

KREMASTO I SOČNO: Čokoladna lazanja kolač koji se ne peče
Čokoladna lazanja je kremast i sočan kolač koji se topi u ustima.
09. 03. 2025. u 16:00
Najnovije iz rubrike

NEODOLJIVO: Sočna pita sa bananama i tapiokom
POSLASTICA koju će ukućani obožavati.
05. 06. 2025. u 11:00

PREUKUSNA, A ZDRAVA: Ovsena kaša sa bobičastim voćem
SUPER za doručak ili užinu.
05. 06. 2025. u 09:00

SPREMA SE BRZO I LAKO, A SOČNA JE I MEKANA: Za ovu picu ne treba da mesite testo
TAKOZVANO tečno testo za picu je mekano, a fil ostaje sočan i kad se ispeče.
05. 06. 2025. u 07:00

PUN JE UKUSA, PRIRODAN I JEDNOSTAVAN ZA PRIPREMU: Napravite kečap kod kuće
VIŠE vam neće pasti na pamet da koristite kupovni.
04. 06. 2025. u 16:14

DREVNI HLEB OSVOJIO TURSKU! Recept star 5.000 godina postao apsolutni moderni hit (FOTO)
PONEKAD istorija ima "bolji ukus" nego što bismo očekivali – naročito ako se peče po receptu starom 5.000 godina! Upravo takav hleb, pronađen tokom arheoloških istraživanja u Turskoj, ne samo da je preživeo milenijume, već je dobio i savremeno izdanje koje je postalo pravi moderni gastro hit.
04. 06. 2025. u 13:50
Komentari (0)