NAJBOLJI RECEPT ZA RUSKE KAPE: Danima ostaju sveže, sočne i mekane
Donosimo vam najbolji recept za ruske kape, koje danima ostaju sveže i mekane.
Sastojci:
- 8 jaja 650 g šećera 20 kašika brašna 2 kašike kakaoa 8 kašika tople vode 500 ml mleka 1 vanilin šećer 250 g margarina
Priprema:
- Dobro umutiti jaja sa 400 grama šećera, pa dodati 14 kašika brašna, kakao i toplu vodu. Mutiti dok se ne dobije jednolična smesa, pa peći koru na 200 stepeni u četvrtastom podmazanom plehu koji je posut brašnom.
- Za fil zagrejati mleko i dodati 250 grama šećera, pa u malo mleka razmutiti šest kašika brašna i vanilin šećer. Od ove smese skuvati puding, pa u ohlađenu masu dodati umućen margarin.
- Malom čašom vaditi kružiće od kore, svaki iseći napola i filovati unutra i spolja, sa strane ih uvaljati u kokosovo brašno, a odozgo premazati rastopljenom čokoladom.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
"SRAM TE BILO, OAFE ŠICE" Mask žestoko odgovorio Šolcu zbog onoga što je rekao u Davosu
AMERIČKI milijarder Ilon Mask poručio je nemačkom kancelaru Olafu Šolcu da treba da ga bude sramota nazvavši ga "Oafom Šicom".
22. 01. 2025. u 08:22
"NEMA VIŠE MIRA" Nemački general dao alarmantnu izjavu o ratu sa Rusijom
VIŠE nema mira između Rusije i Nemačke, rekao je general Bundesvera Andre Bodeman u intervjuu za BR24, prenosi RIA Novosti.
20. 01. 2025. u 12:50
KO ĆE ZAMENITI ŽIKU JAKŠIĆA? "Ja najbolje znam šta želim od toga"
"SIGURAN sam da niko ne može da zadovolji moje zahteve i viziju kako ja to zamišljam."
21. 01. 2025. u 19:19
Komentari (0)