OMILJENA BAJADERA TORTA: Savršenstvo koje se ne zaboravlja
30. 05. 2024. u 17:00
Odličan recept za ukusnu kremastu poslasticu.
Povezane vesti
TORTA ŠPANSKI VETAR: Recept sa kojim nema greške
Kremasta, bogata i neprolazna poslastica.
19. 11. 2024. u 11:00
JUPI TORTA: Najukusnija poslastica, a gotova za 15 minuta
Jednostavna je, brzo se priprema i neodoljivo je ukusna.
01. 11. 2024. u 11:00
BEZGLUTENSKA TORTA SA JABUKAMA: Po receptu DŽejmija Olivera, jednostavan slatkiš za sve prilike
Torta sa jabukama po receptu Džejmija Olivera je aromatična i prepuna ukusa.
14. 01. 2025. u 18:58Novosti online
LAGANA I KREMASTA: Puslica torta, starinska poslastica sa kojom nema greške
Puslica torta se pravi u slojevima, vrlo je dekorativna i topi se u ustima.
13. 01. 2025. u 13:00Novosti online
SPOLJA HRSKAVA, IZNUTRA NEODOLJIVO KREMASTA: Zimska biskvit torta (VIDEO)
Nerealno je ukusna i lepa, a najbolje od svega je to što je priprema jednostavna i pečena je za samo 20 minuta.
11. 01. 2025. u 15:00Novosti online
Najnovije iz rubrike
NAPRAVITE NAJUKUSNIJI PILAV SA MLEVENIM MESOM: Gurmanski obrok u kome će svi uživati
Pilav, ili kako ga u turskom i arapskom svetu zovu pilaf, jeste jelo od pirinča sa mesom ili bez njega. Ono što krasi ovo jelo je jednostavnost, a opet ima neverovatno bogatstvo ukusa.
22. 01. 2025. u 09:30Novosti online
ŠPANSKI OMLET: Neodoljivo jelo koje morate probati
Ako volite da isprobate, naš predlog za doručak je španski omlet. Pravi se od tri jeftina sastojka, bez mnogo muke, a zasitiće vas.
22. 01. 2025. u 07:30Novosti online
UŽIVAJTE U UKUSNIM SLANIM ZALOGAJIMA: Napravite domaća bavarska peciva
Najlepše bavarsko pecivo bez kvasca sprema se lako i brzo – gotovo je očas posla, a toliko je lepo da se jede bez ičega. Priprema nije komplikovana, ali je proces jedinstven i zahteva pažnju kako bi se postigao savršen rezultat.
22. 01. 2025. u 06:00Novosti online
POHOVANI KAČKAVALJ: Pomoću ovog trika će svaki put ispasti savršeno
Recept za pohovani kačkavalj je vrlo jednostavan, ali ipak postoji jedan trik pomoću kog će biti isti kao iz restorana. Naime, tajna je u tome da kačkavalj stavite u zamrzivač sat vremena pre pripreme.
21. 01. 2025. u 15:00Novosti online
NEODOLJIVA MOCART TORTA ZA SVE PRILIKE: Kraljevski spoj nutele, marcipana i pistaća (VIDEO)
Za danas smo pripremili recept za tortu koja će biti omiljena na slavskoj trpezi jer se pravi sa nutelom. U jedan deo fila idu i izblendirani pistaći. Između filova se ređa kora od marcipana.
21. 01. 2025. u 13:00Novosti online
Komentari (0)