KAO OBLAK PUNOG MEKOG FILA: "Bela pahulja" - Omiljeni kolač Jovanke Broz
17. 07. 2024. u 12:00
Beli meki kolač sa kremastim filom je savršena letnja poslastica.
Povezane vesti

KAO U GRČKOJ: Sutlijaš sa mastikom
Tradicionalno grčko alkoholno žestoko piće odlično se "snalazi" u sutlijašu posle kog vas neće boleti glava.
10. 04. 2025. u 16:00

BANANA KOLAČ SA ČOKOLADOM I ORASIMA: Nepobediva kombinacija ukusa (VIDEO)
Sočan i mekan, zahvaljujući zrelim bananama i jogurtu, ovaj kolač dobija dodatnu dimenziju ukusa uz hrskave orahe i slatke komadiće čokolade. A da bi bio još posebniji, prelijemo ga toplim, kremastim sosom koji mu daje neodoljivu karamelastu notu. Idealan je uz šoljicu kafe ili čaja, bilo za doručak, popodnevnu pauzu ili desert.
22. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

LENJINGRADSKI KOLAČ: Starinski desert koji obara s nogu
Lenjingradski kolači poput deserta sa dvorova, prepuni finog vanila krema.
23. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić

BRZI KOLAČ SA JABUKAMA KOJI SVIMA USPEVA: Napravite ukusnu poslasticu i obradujte ukućane
Recept za kolač sa jabukama je neverovatno jednostavan, a ukusom osvaja već pri prvom zalogaju.
19. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić

ZEBRA KOLAČ PO RUSKOM RECEPTU: Krajnje jednostavan, a tako efektan
Zebra kolač po ruskom receptu se tako jednostavno pravi, a izgleda neverovatno.
15. 02. 2025. u 15:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

POHOVANI ROLAT OD MLEVENOG MESA: Ukusan obrok kojem nećete odoleti
Naš predlog za današnji ručak.
11. 04. 2025. u 16:00

OVAKO ITALIJANI PRAVE KUGLOF ZA VASKRS: Neverovatno je jednostavan za pripremu, a ukus će vas oduševiti
Za Vaskršnje praznike Italijani imaju običaj da spremaju slatki kuglof u čiju sredinu stavljaju šarena jaja - tako im desert ujedno bude i dekoracija za sto.
11. 04. 2025. u 14:30

SALATA SA MLADIM LUKOM I PAVLAKOM: Savršen prilog uz pečenje
Ako tražite svežu prolećnu salatu i nešto što bi vam dobro došlo kao prilog uz vaskršnju trpezu, imamo pravi recept. Spremite laganu ali veoma ukusnu salatu od mladog luka, pavlake i fete i vaši ukućani će vam biti zahvalni.
11. 04. 2025. u 13:00

KAPREZE TORTA: Očaravujuća italijanska čokoladna poslastica
Sa romantičnog italijanskog ostrva Kapri potiče i jedan poseban slatki specijalitet – torta kapreze.
11. 04. 2025. u 11:30

PRIRODNO DO NAJLEPŠIH BOJA: Četiri metode za farbanje crvenih jaja - Ispašće vam najbolja
Farbanje uskršnjih jaja jedan je od najlepših i najstarijih običaja u vezi sa Vaskrsom.
11. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)