TURSKA PRINCEZA: Najkremastiji kolač bez brašna, jaja i šećera - ne peče se, a gotov je očas posla
03. 09. 2024. u 11:00
Recept koji će oduševiti ljubitelje suvog voća i orašastih plodova, ali i kremastih kolača.
Povezane vesti

KOLAČ KOJI NESTANE BRŽE NEGO ŠTO SE NAPRAVI: Neodoljive čokoladne štangle sa orasima
BOGATA i dekadentna poslastica prekrivena hrskavim seckanim orasima.
13. 06. 2025. u 13:00

KOLAČ OD SVEGA 3 SASTOJKA, A SPREMA SE SA 5 MINUTA: Višnje će vas baš osvežiti
NEMA ko ga ne obožava, nema jeftinije poslastice.
11. 06. 2025. u 13:00

PROSTO SE TOPE U USTIMA: Punjene kokos školjkice (VIDEO)
SERVIRAJTE i uživajte!
20. 06. 2025. u 11:00

OSVEŽAVAJUĆA POSLASTICA: Najkremastiji kolač sa pistaćima, spreman očas posla
KOLAČ bogate note pistaća, donosi zadovoljstvo svakim zalogajem.
07. 06. 2025. u 13:00

VAZDUŠAST I MEKAN, A LAKO SE PRAVI: Ovo je najsočniji čokoladni kolač koji ćete ikad probati
SLATKOĆA ovog dezerta savršeno se slaže sa mnogima omiljenim napitkom - kafom.
18. 05. 2025. u 21:07
Najnovije iz rubrike

Mekani slani štapići kao iz pekare
MEKI, slani štapići kao iz pekare – topli, mirisni i sa belim prelivom od soli – idealni su za doručak ili užinu. Uz jednostavne sastojke, lako ih možete napraviti kod kuće i uživati u pravom pekarskom ukusu.
04. 08. 2025. u 21:36

Orada i kozice sa roštilja
Letnji ukus sa roštilja: orada i kozice. Sveža riba, sočne kozice, maslinovo ulje i miris ruzmarina — sve što vam treba za pravi mediteranski obrok na žaru. Ovaj jednostavan, ali efektan recept idealan je za letnje ručkove uz čašu vina i dobro društvo.
04. 08. 2025. u 20:39

GUSTA, TOPLA, NEODOLJIVA: Krem supa od tikvica
Lako se sprema, još lakše jede, ali se predivni ukus ove čorbe teško zaboravlja. Sa začinima i limunom, "miriše" na more...
04. 08. 2025. u 17:47

SLOJEVI NAJLEPŠIH UKUSA: Punjeni luk (VIDEO)
NIJE baš uobičajeno jelo kod nas, ali ko kaže da ne može da se odomaći.
04. 08. 2025. u 13:00

IDEALNO JELO KOJE UVEK PRIJA: Krem supa od tikvica
LAGANE čorbice su najbolji izbor za vrele letnje dane.
04. 08. 2025. u 12:00
Komentari (0)