UŽIVAĆETE U SVAKOM ZALOGAJU: Pileće belo meso u sosu od pomorandže, slatko-slani specijalitet gotov za 30 minuta (FOTO)
22. 09. 2024. u 08:00
BELO meso u sosu od pomorandže je egzotično istočnjačko jelo, koje bez problema možete sami da napravite u svojoj kuhinji.
Povezane vesti
MESO SE LEPI ZA PRSTE: Punjeno pile, sočno i slasno, jedan sastojak mu daje poseban šmek
NAPRAVITE punjeno pile.
16. 09. 2024. u 07:00
PUNJENE KISELE PAPRIKE: Ovakve do sad niste probali
Napravite malo drugačiji ručak.
02. 09. 2024. u 18:11
SA UKUSOM LIMUNA I MORA: Piletina lemonato, savršen obrok za ove vrele dane
IZ Grčke stiže specijalitet piletina lemonato, koji predstavlja pravi lagani ručak, tako da potpuno odgovara vrelim letnjim danima kada se ne može obilno jesti.
31. 08. 2024. u 09:30
STIFADO: Sočna junetina na grčki način koja se topi u ustima
Slasan spoj mesa sa vinom i začinima daje ovom jelu posebnu aromu.
26. 06. 2024. u 10:00
SPREMA SE TRADICIONALNO U ALŽIRU: Jerišni pilav - Rešta, sigurno će vam se dopasti
REŠTA je tradicionalno alžirsko jelo koje se sprema povodom praznika Hašure.
21. 08. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
UKOLIKO NISTE, VREME JE DA ISPROBATE OVU POSLASTICU: Recept za rolnice sa rogačom
Sigurni smo da će vas ove rolnice oduševiti.
27. 09. 2024. u 12:00
JELO KOJE SVI OBOŽAVAJU: Napravite punjene pohovane paprike sa sirom
Kada više nemate ideja šta spremati za ručak, kladite se na pohovane punjene paprike. Najčešće se pune tvrdim sirom, ali možete ih puniti i šunkom, topljenim sirom, šampinjonima...
27. 09. 2024. u 10:30
KISELI KRASTAVČIĆI: Nema zimnice bez njih, a ovo je savršen i brz recept
Ukus koji će se tražiti cele zime. Njihova priprema nije teška, a poseban je recept za njih bez konzervansa.
27. 09. 2024. u 08:00
ZDRAVA, A UKUSNA: Pečena bundeva, poslastica koju morate probati
Kada se ispeče, dobijete vrhunsku poslasticu. Recept za pečenu bundevu je više nego jednostavan.
27. 09. 2024. u 07:00
POSNA BAJADERA: Podjednako ukusna kao i mrsna, kolač za sva vremena
Bajadera s razlogom važi za kraljicu sitnih kolača, a ova posna varijanta odlična je jer možete da je pripremite nekoliko dana ranije.
26. 09. 2024. u 21:53
Komentari (0)