TORTA MONAHINJINA TAJNA: Dezert koji ćete odmah poželiti da probate
27. 01. 2025. u 12:00
Torta monahinjina tajna je vrlo raskošna i bogata sirom, a preliva se čokoladom.
Povezane vesti

RECEPT ZA PUDING OD JABUKA: Idealan slatkiš posle ručka
Ako želite da slatkiš bude sočan, kremast i savršen desert posle raskošnog ručka, onda je puding od jabuke pravi izbor. Priprema se lako i brzo, treba da odstoji i ukusi će se harmonično spojiti.
22. 02. 2025. u 15:00Jovana Vasić

ČOKOLADNI SAN: Recept za fantastičan kolač koji je toliko sočan da neće dočekati jutro
Kolač čokoladni san se topi u ustima i ne mora da se peče.
16. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

TORTA" NEVERNA ŽENA": Slatkiš koji morate da probate (VIDEO)
Ova torta je prepoznatljiva po bogatom ukusu i hrskavoj kori koja se smenjuje sa nežnim kremovima.
01. 01. 2025. u 15:51Novosti online
Najnovije iz rubrike

SLATKE SUSAM KUGLICE: Ovakav recept još niste probali
Pre nego što ih poslužite, kolačiće stavite u frižider da se dobro stegnu.
03. 03. 2025. u 16:00Jovana Vasić

HLADAN ČAJ KOJI ĆE VAM POMOĆI DA SE REŠITE STRESA: Deluje odmah i pravi je spas za organizam (VIDEO)
Ako ste u poslednje vreme nervozni ili ste pod prevelikim stresom krajnje je vreme da se opustite. Na brzinu napravite osvežavajući čaj koji ne samo da lepo izgleda, nego i čisti telo i jača nervni sistem. Opustite se i uživajte u fenomenalnom piću. Možete ga piti ceo dan.
03. 03. 2025. u 15:00Jovana Vasić

PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA: Savršen namaz za post na vodi
Namazi su izuzetno popularni, a svi znaju kako je bolje da napravite domaću paštetu, nego da koristite kupovnu. Paštete možete da koristite kao namaz za hleb ili umak za neko povrće.
03. 03. 2025. u 13:30Jovana Vasić

RECEPT ZA ŠPANSKI KREM: Bogat ukus limuna i cimeta, toliko sladak da ćete ga odmah zavoleti
Bogati španski krem sa suptilnim ukusom limuna i cimeta možete da pravite i kod svoje kuće. Ovo je originalni recept u kome će uživati cela porodica.
03. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić

SVETOGORSKA ČORBA: Pogodna za dane posta, a ukusna i drugačija
Služite toplu, uz krišku hleba ili proju.
03. 03. 2025. u 11:00Jovana Vasić
Komentari (0)