SLATKI MALI IZVRNUTI ANANAS: Vočni kolač koji će da vas osvoji na prvi zalogaj
15. 06. 2025. u 13:00
Ovaj kolač neverovatno je popularan u Americi, a pravi ga i sve više naših domaćica. Proverite zašto!
Povezane vesti

ZA LJUBITELJE JAKIH UKUSA: Gurmanske knedle
Sa kobasicama su pa ih možete jesti umesto ručka ili večere, kalorične su dovoljno, a neverovatno aromatične i ukusne.
06. 07. 2025. u 09:00

MALE ZELENE KIVI KAPICE: Lagan i osvežavajuć kolač koji može lako da zasiti
Sa keksom, jogurtom, bademima i bananama, ovaj kolač može lepo da vas zasiti za užinu. A uz to veoma atraktivno izgleda.
24. 06. 2025. u 13:00

OSVEŽAVA I SLADI: Mango čizkejk, savršen izbor za ove tople dane
Lako se pravi a još lakše pojede! Ovaj sočni čizkejk pravi je izbor za tople dane.
13. 06. 2025. u 11:00

SLATKO ZADOVOLJSTVO: Banana hleb
Iako u svom imenu ima reč "hleb" nema mnogo veze sa njim, osim što ćete i ovde prilikom jela tražiti parče više!
14. 06. 2025. u 07:00

NAJMEKŠA JAGNJETINA NA SVETU: Sočni but, uživaćete u svakom zalogaju
Kupite jagnjeći but sa kosskom i pozabavite se pripremom ovog jela - uživaćete i vi i vaši najmiliji.
09. 06. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

KREMAST I SOČAN, ZA SVE PRILIKE: Lažni čizkejk
BRZINSKI desert koji se topi u ustima, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
28. 07. 2025. u 20:14

I DUPLA MERA ĆE BITI MALO: Recept za domaće kiflice
DOMAĆE kiflice se prave po najboljem starom bakinom receptu.
28. 07. 2025. u 09:52

OVAKVE PRAVE SAMO NAJBOLJI PEKARI Najmekše pancerote koje se tope u ustima
MIRIS prženog testa, topljeni sir koji se razvlači, i paradajz sos koji obogaćuje svaki zalogaj.
28. 07. 2025. u 09:35

ZDRAV OBROK ZA SVAKI DAN U OBLIKU SUFLEA: Zapečena pileća džigerica iz rerne
LAGANI, pečeni sufle sa pilećom džigericom, povrćem i blagim začinima prava je promena u odnosu na klasične džigerice na tiganju – mekan je, pun ukusa i idealan za posluženje toplog ili hladnog.
27. 07. 2025. u 07:00

LAGAN I KREMAST PRILOG: Pire od tikvica i krompira
KAD tikvice preplave pijace, a krompir čeka da se iskoristi – ovaj pire spaja sve što leto traži: lakoću, kremastu teksturu i osvežavajuć ukus.
26. 07. 2025. u 20:00
Komentari (0)