KOLAČIĆI KOJI MIRIŠU NA LJUBAV: Sve se samo pomeša i peče, a tope se u ustima (RECEPT)
01. 10. 2025. u 16:43
RECEPT koji je obradovao mnoge.
Povezane vesti
SAVRŠENI JESENJI KEKSIĆI MIRIŠU NA LJUBAV: Jedan sastojak menja sve, istopite ga i dodajte u smesu (RECEPT)
ZA manje od deset minuta i bez dodatnih sastojaka, vaši keksići će doživeti potpunu jesenju transformaciju.
09. 11. 2025. u 10:11
JESENJA EKSPLOZIJA UKUSA: Kolač od borovnica osvaja na prvi zalogaj
AKO volite osvežavajuće, voćne i mirisne poslastice, kolač od borovnica je pravi izbor za vas.
27. 09. 2025. u 19:00
Najnovije iz rubrike
ZDRAV RUČAK ZA CELU PORODICU: Napravite musaku sa tikvicama koja vam može trajati i dva dana
AKO uzmemo u obzir to da će nam ovako spremljen obrok biti dovoljan za dva ručka onda shvatimo da je to zapravo ručak za 600 dinara.
26. 12. 2025. u 08:58
POSNA SALATA SA PAPRIKAMA: Jednostavna, bogata i puna ukusa
Kombinacija pečene paprike i kikirikija daje joj punoću ukusa, dok je podjednako ukusna i kao posno i kao mrsno jelo. Kada ne postite, posni majonez možete zameniti klasičnim – ukus će biti još intenzivniji.
25. 12. 2025. u 22:45
BAKIN GOVEĐI GULAŠ: Bogat i pun ukusa
Goveđi gulaš je jedno od onih jela koje ne trpi žurbu. Upravo u sporom krčkanju krije se tajna njegovog dubokog ukusa i mekog mesa koje se topi u ustima. Uz korenasto povrće, mladi krompir i bogati sos, ovaj gulaš je savršen izbor za porodični ručak, naročito u hladnijim danima.
25. 12. 2025. u 21:39
ZAPEČEN SPANAĆ SA SIROM: Jednostavno, zdravo i ukusno jelo
Zapečen spanać sa sirom je praktično jelo koje spaja hranljivost povrća i punoću ukusa sira. Bez kora i komplikovane pripreme, ova tepsija je savršen izbor za sve koji žele nešto domaće, toplo i zasitno, a pritom lagano za stomak.
25. 12. 2025. u 21:31
SVINJSKI BUT U SOSU: Recept za praznični specijalitet
Sočni medaljoni svinjskog buta u kombinaciji sa kremastim sir sosom i notom vina čine ovo jelo savršenim za prazničnu trpezu ili svečanu večeru. Brzo se priprema, a ukusi se slivaju u bogat i aromatičan obrok.
25. 12. 2025. u 20:23
Komentari (0)