NEOČEKIVANI POTPISI NA MARAKANI: Zvezda dovela dvojicu stranaca

Novosti online

12. 10. 2023. u 14:24

Omladinska selekcija Crvene zvezde jača je za dvojicu internacionalaca iz Senegala, a reč je o Mamadu i Modu Folu, koji uprkos istom prezimenu, nisu braća, ali obojica stižu iz Senegala i već su imali priliku da debituju za tim omladinaca u pobedi nad Radničkim 1923 od 5:0.

НЕОЧЕКИВАНИ ПОТПИСИ НА МАРАКАНИ: Звезда довела двојицу странаца

FOTO: FK Crvena zvezda

Mamadu Fol je rođen 3. juna 2005. godine, zadužio je dres sa brojem 25 juniorske selekcije i pokriva poziciju štopera.

- Presrećan sam zbog dolaska u veliki klub kao što je Crvena zvezda. Znam da se radi o najvećem klubu u ovom delu Evrope i nekadašnjem osvajaču Lige šampiona, kao i titule svetskog prvaka. San mi je da debitujem za prvi tim, i radiću vredno da se dobrim partijama u juniorskoj selekciji nametnem i dobijem poziv. Imao sam priliku da gledam Zvezdu, bio je to meč protiv Jang bojsa koji, nažalost, nismo uspeli da pobedimo, ali atmosfera je bila fenomenalna. Sanjam da budem deo toga. U omladinski tim sam se sjajno uklopio, zadovoljan sam debijem, kao i načinom na koji su me svi u klubu prihvatili - reči su visokog štopera.

Zajedno sa njim, profesionalni ugovor sa klubom parafirao je i krilni napadač Modu Fol, rođen 4. jula 2005. godine, koji će u našim omladincima nositi dres sa brojem 18.

- Ponosan sam zbog potpisa za Crvenu zvezdu koja je veliki klub. Već sam imao priliku da debitujem, u utakmici gde smo bili odlični, i nastaviću da radim vredno kako bih stigao i do prvog tima - počeo je Modu.

Uzor mu je, interesantno, momak koji već nastupa za prvi tim Crvene zvezde - Šerif Endiaje.

- Šerif je naš brat iz Senegala, i presrećni smo što smo imali priliku da ga gledamo na utakmici protiv Jang bojsa u kojoj je postigao gol. Moj san je da idem njegovim stopama i zaigram za prvi tim Zvezde, te postignem gol na punoj Marakani - istakao je brzonogi ofanzivac koji se najbolje snalazi na levoj strani terena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)