"U RADNIČKOM MI SE NIKO NIJE MEŠAO U POSAO" Trajković o periodu u Nišu: Ispunili su mi sve želje

Александар Илић
Aleksandar Ilić

20. 06. 2024. u 13:32

NIKOLA Trajković je u dva navrata vodio Radnički Niš sa klupe, bio je jedan od omiljenijih trenera među navijačima, svojom borbenošću oduševio je sve, ali sreća mu nije bila naklonjena te je razočaran napustio klupu Čaira.

У РАДНИЧКОМ МИ СЕ НИКО НИЈЕ МЕШАО У ПОСАО Трајковић о периоду у Нишу: Испунили су ми све жеље

FOTO: A. Ilić

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog i Crvene zvezde od ove sezone sedi na klupi Novog Pazara, a jednom izjavom podigao je na noge ceo Niš. 

Trajković je u razgovoru za "Mocart sport" rekao sledeće: 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- U niškom Radničkom je napravljena selekcija sa igračima koje nisam želeo u ekipi. Morao sam da radim rekonstrukciju iz nekih po meni jako bitnih razloga, između ostalog navedeno je na portalu "Mocart Sport". 

Međutim, u razgovoru za "Novosti" trener Novog Pazara da se ova izjava odnosila na period pre njegovog dolaska, te da sa Nišlijama ima odličnu saradnju, i da su mu tokom boravka na Čairu sve želje ispunjene. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Izjava koja je prenesena je da "me je u momentu kada sam došao u Radnički dočekala selekcija koju ja nisam želeo, te da sam morao da radim rekonstrukciju tima". To je istina. Želeo sam novu krv i igrače sa kojima možemo da budemo još konkurentniji. Mnogi igrači koje sam doveo imali su veliku ulogu u timu. Ja nisam rekao da mi je dovođen bilo koji igrač, već da je posle mog dolaska urađena rekonstrukcija tima. Klub mi je izašao u susret dovođenjem igrača, ispunili su mi sve želje. Ja sam zahtevao da dođe Vanja Ilić, David Petrović, Nikola Vlajković, Jusuf Bamidele, Aleksandar Vojnović i Vasilije Bakić... Mnogi od tih igrača pokazali su da su pun pogodak. Meni je klub sve želje ispunio. Izjava se odnosila na period pre mog dolaska i igrački kadar koji sam ja zatekao, smatrao sam da je potrebna svežija krv, te smo za one koji se nisu uklapali u moju viziju pronašli novi klub, rekao je Trajković u razgovoru za Novosti i dodao: 

- Radnički je klub koji mi je dao prvu šansu na velikoj sceni srpskog fudbala i to neću nikada da zaboravim. Time završavam priču vezano za Radnički, mislima sam samo u Novom Pazaru. 

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška