ŠOK: Košarkaš doživeo moždani udar, iz Beograda ima bronzu

Novosti online

22. 04. 2023. u 09:17

KOŠARKAŠ francuskog Šalona, Mikael Želabal doživeo je u ponedeljak na treningu moždani udar. Ovdašnja javnost pamti nekadašnjeg reprezentativca Francuske po bronzanoj medalji osvojenoj na prvenstvu Evrope koje je igrano u Srbiji i Crnoj Gori 2005. godine.

ШОК: Кошаркаш доживео мождани удар, из Београда има бронзу

FOTO: EPA

Želabal je brzo primljen u bolnicu, a nakon magnetne rezonance otkriveno je da je nekadašnji francuski reprezentativac imao moždani udar.

- Obavio sam dodatne preglede na intenzivnoj nezi, a onda i na neurologiji. Napustio sam bolnicu, ali moraću da odmorim nekoliko nedelja, za mene je sezona završena, rekao je košarkaš.

Šalon je nakon 30 kola na drugom mestu Druge lige Francuske, a samo prvo mesto vodi u elitu, dok od pozicije dva do devet klubovi igraju plej-of za drugu poziciju u LNB ligi.

Želabal je u bogatoj karijeri nastupao za Real Madrid, Himki, Valensiju, Cedevitu, Asvel, Strazbur, Minesotu, Sijetlu...

Sa reprezentacijom Francuske u Beogradu je 2005. godine osvojio bronzanu medalju.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu