"NE ZNAM NI SAM!" Željko Obradović je ovako reagovao na nestvaran meč Partizan - Panatinaikos u Evroligi

Novosti online

30. 11. 2023. u 23:06

Partizan je savladao ekipu Panatinaikosa u velikom evroligaškom okršaju u Beogradu, posle čega je trener crno-belih Željko Obradović bio malo zatečen.

НЕ ЗНАМ НИ САМ! Жељко Обрадовић је овако реаговао на нестваран меч Партизан - Панатинаикос у Евролиги

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Partizan je posle produžetaka pobedio Panatinaikos, a govoreći za EvroligaTV strateg domaćih je ovako odgovorio na pitanje "Treneru, šta ovo bi?"

- Ne znam ni sam! Sa deset razlike smo gubili, a vratili se zahvaljujući ovim divnim ljudima (pokazuje ka publici), njihovoj energiji i, naravno, samim igračima. Imali smo šansu da pobedimo i u završnici četvrte deonice, nismo u tome uspeli, ali jesmo na kraju. Velika je ovo pobeda, i mnogo mi je drago zbog njega. A ostvarili smo je najpre zbog igrača, ali i sjajne publike - istakao je Željko Obradović.

Partizan je ponovo imao fenomenalnu podršku, pošto je na tribinama bilo 20.079 gledalaca.

- Hvala navijačima, njihova energija i podrška je fenomenalna, ponovo su nas nosili svih 45 minuta, uvek su uz nas i to nam mnogo znači - dodao je Obradović.

On je rekao da je utakmica protiv Panatinaikosa uvek emotivna za njega.

- Za mene je ovo uvek emotivno, radio sam tamo 13 godina i proveo prelepe trenutke. Postoje još uvek neki ljudi u Panatinaikosu sa kojima sam sarađivao i svakako je uvek poseban osećaj kad igram protiv tog kluba - naveo je trener Partizana.

On je na kraju rekao da Frenk Kaminski nije igrao veći deo drugog poluvremena, jer je dobio izuzetno jak udarac u rebro i zbog toga nije mogao da se vrati na teren.

Partizan će u narednom kolu Evrolige na svom terenu dočekati Monako.

 

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)