LETI HAMADE! Novak Đoković ima naslednika: Međedović zakazao duel sa Hrvatom u finalu Sakešfehervara

Novosti online

18. 03. 2023. u 17:38

TENISER koji je po mišljenju mnogih viđen kao naslednik Novaka Đokovića, Hamad Međedović, izborio je plasman u finale ATP čelendžera u Sekešfehervaru. Momak rodom iz Novog Pazara savladao je Francua Evana Furnesa u dva seta (6:1, 6:2).

ЛЕТИ ХАМАДЕ! Новак Ђоковић има наследника: Међедовић заказао дуел са Хрватом у финалу Сакешфехервара

FOTO: M. Vukadinović

Međedović, osmi nosilac u Mađarskoj, i 217. na ATP listi, pobedio je devetog "kosturaša" i 223. na svetu Furnesa za samo 55 minuta.

Srpskog predstavnika će u velikom finalu dočekati 257. na ATP listi, Nino Serdarušić iz Hrvatske, koji je posle dva sata i 27 minuta savladao prvog favorita i 163. sa ATP liste Mađara Fabijana Marožana sa 2:1 u setovima - 6:3, 6(5):7, 7:6(4).

Dostići visine koje je dostigao Novak Đoković gotovo pa je nemoguća misija, ali svakako da Međedović pokazuje potencijal za teniski vrh.

Hamad bi mogao biti neko ko će biti ponos srpskog tenisa, nakon što Nole kaže zbogom belom sportu, a prvi korak ka tom cilju imaće protiva Nina Serdarušića.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)