SRBIJA IMA TENISERA U TOP 10! Ovo je ime o kojem će generacije pričati: Supertalentovani Branko Đurić podigao trofej u Kazablanci

Novosti online

18. 03. 2023. u 22:00

BRANKO Đurić, supertalentovani mladi teniski reprezentativac Srbije osvojio je juniorski turnir iz serije J300 koji je održan u Kazablanci, a naša zemlja od danas ima igrača u TOP 10 najboljih junior na planeti.

СРБИЈА ИМА ТЕНИСЕРА У ТОП 10! Ово је име о којем ће генерације причати: Суперталентовани Бранко Ђурић подигао трофеј у Казабланци

Tanjug/AP

Đurić je kao prvi nosilac u borbi za trofej eliminisao četvrtog kosturaša, domaćeg takmičara iz Marokana, Reda Benanija 6:4, 1:6, 6:4.

Momku koji ima 18 godina ovo je treće uzastopno finale i druga titula u 2023. godini.

Prethodna dva finala odigrao je u Kairu gde je i osvojio vredan trofej takođe iz serije J300.

Foto: Printskrin

Đurić je 27. februara 2023. dosegao do danas svoj najbolji rang i zauzeo je 14. mesto na ITF listi najboljih juniora sveta.

Trenutno je na 19. mestu, ali kada se upišu poeni iz Kazablanke Branko će biti u top deset juniora panete i time će Srbija nakon nekoliko godina ponovo imati juniora među deset asova sveta.

Đurić je i višestruki šampion Srbije i redovan juniorski reprezentativac naše zemlje.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)