ALKARAZ NAJAVIO NEPOBEDIVOST? ''Protivnik mora da uradi velike stvari da bi me savladao''

Novosti online

03. 06. 2023. u 09:45

Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je na konferenciji za medije nakon plasmana u osminu finala Rolan Garosa da drugi teniseri moraju da urade velike stvari ako žele da ga savladaju, prenosi Sportklub.

АЛКАРАЗ НАЈАВИО НЕПОБЕДИВОСТ? Противник мора да уради велике ствари да би ме савладао

FOTO: Tanjug/AP

Alkaraz je juče pobedio kanadskog tenisera Denisa Šapovalova sa 3:0 (6:1, 6:4, 6:2) i tako se plasirao u narednu rundu takmičenja.

- Najjača stvar mi je da guram do granica, guram protivnika do granice svaki put. Mora da uradi velike stvari da bi me savladao. Svaki poen je veliki poen i takođe ne gubim fokus. To je moja jača strana na terenu - istakao je mladi španski teniser.

Osvrnuo se i na uslove tokom nastupa na teniskim turnirima.

- Voleo bih da igramo turnire sa istim lotpicama. To bih jedino menjao. Moraš da prilagodiš svoju igru lopticama jer su svuda drugačije. Imamo probleme zato sa nekim igračima. Osećam da mi je teže kada se loptica menja i da ne mogu da je udarim dovoljno jako. Međutim ja se dobro adaptiram, ovde mi se loptica sviđa - zaključio je Alkaraz.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili