KORONA REKORD U GORNJEM MILANOVCU: Od 120 novoobolelih 17 dece

Milorad Bošnjak

12. 01. 2022. u 14:11

KOVID zona Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu danas, srećom, ne beleži ni jedan smrtni slučaj. U toj „crvenoj“ zoni, trenutno se leči sedam pacijenata.

КОРОНА РЕКОРД У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ: Од 120 новооболелих 17 деце

Foto: M. B.

- Kod njih četiri je potvrđen virus korona, troje ima negativne rezultate testa. Tokom minula 24 sata, nije bilo prijema osoba sa simptomima koji ukazuju na virus korona, kao ni otpusta na kućno lečenje- izjavio je danas dr Predrag Šutić, v.d. direktora bolnice.

Dom zdravlja u Gornjem Milanovcu, danas zvanično saopštava, da je dnevni broj osoba novozaraženih kovidom-19 nažalost najveći od početka ove pandemije.

- Registrovano je još 120 novih slučajeva zaraze virusom korona, od kojih 17 dece. U Kovid ambulanti Doma zdravlja, juče (11. januara) pregledana je ukupno 316 osoba, od kojih u Pedijatrijskoj kovid ambulanti 53 dece – saopštila je ta medicinska ustanova.

Od marta 2020. godine, to jest od početka epidemije kovida-19 do danas, u Rudničko-takovskom kraju preminule su 202 osobe. U celom tom periodu, korona virusom ukupno ih je, prema dosadašnjim zvaničnim podacima, zaraženo 6.981. Od tog broja, samo od početka avgusta prošle 2021. godine, obolelo je njih 3.453, od kojih 466 dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OD BEOGRADA ZA SAMO DVA SATA: Odlične cene za prelepo letovalište - evo i gde se nalazi