INFRASTRUKTURNI RADOVI U SVILAJNCU: Nastavlja se rekonstrukcija Krive čaršije (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

13. 09. 2023. u 12:20

NA ZAHTEV Svilajnčana koji žive i rade u Krivoj čaršiji, nastaviće se rekonstrukcija tog dela grada, najavio je predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović, koji je obišao početak radova u drugoj fazi.

ИНФРАСТРУКТУРНИ РАДОВИ У СВИЛАЈНЦУ: Наставља се реконструкција Криве чаршије (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/Opština Svilajnac

On je tom prilikom rekao da će radovi obuhvatiti zamenu vodovodne i kanalizacione mreže, zamenu behatona, postavljanje novog mobilijara i zamenu ulične rasvete, kao i reparaciju Spomenika Stevana Sinđelića.

- Na osnovu mnogobrojnih inicijativa i zahteva građana i u saradnji sa stručnjacima iz oblasti arhitekture i urbanizma, odlučili smo da sam spomenik sredimo. On će se reparirati u jednoj vajarskoj radionici, uradićemo novo postolje, proširićemo trg i kada to sve bude gotovo dobićemo jedan obnovljen spomenik, koji je simbol grada – izjavio je Milanović.

Kako su nabrojani radovi veoma obimni, plan je da posao bude okončan do kraja godine, pa je Milanović, do tada, zamolio građane za strpljenje i razumevanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)