LAKŠA VOŽNJA S "E-NOVČANIKOM": Novosađani zadovoljni uslugom JGSP

Z. GRUMIĆ

03. 02. 2024. u 13:04

POSLE desetak dana od početka primene novog načina plaćanja prevoza u Novom Sadu, elektronskim putem pomoću "e-kartice", autobusom JGSP provozali su se zamenik gradonačelnika Igor Crnobarac i direktor JGSP-a Ivan Radojičić. Tom prilikom Crnobarac je izrazio zadovoljstvo što je ova usluga naišla na dobar prijem među Novosađanima i naveo njegove brojne pogodnosti.

ЛАКША ВОЖЊА С Е-НОВЧАНИКОМ: Новосађани задовољни услугом ЈГСП

Z. Grumić

- Ovaj sistem, vrlo jednostavan za korišćenje, putnicima umnogome olakšava plaćanje prevoza i prohodnost u vozilu, a istovremeno vozače značajno rasterećuje od naplate. Tako im je omogućeno da se dodatno usredsrede na vožnju, čime se poboljšava bezbednost u saobraćaju - izjavio je Crnobarac.

"E-novčanik", odnosno "Nsmart" karticu putnik može da kupi na prodajnim mestima JGSP-a na 30 lokacija u gradu, gde se obavlja i uplata željenog iznosa novca na tu karticu, kojim se plaća prevoz.

- To je nepersonalizovana kratica, što znači da glasi na donosioca, tako da je možete deliti sa članovima porodice, prijateljima, kolegama - objasnio je direktor JGSP-a napominjući da se uplate u "e-novčanik" mogu obaviti i putem "Nsmart" portala i aplikacije.

Promotivni period naplate "e-novčanikom" traje do 5. februara, a potom stupa na snagu diferencijacija cene vozne karte. Za korisnike "e-novčanika" cena za gradske linije ostaje 65 dinara, a za prigradske 110 dinara, ako posle tog datuma putnik kupi kartu kod vozača platiće 100 dinara za gradsku, dok je 150 dinara za prigradsku liniju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo