"ORLOVI" LETE U KATAR: Nigerija - Gana

V.D.

29. 03. 2022. u 08:17

NAKON prvog meča bez golova, večeras od 19 časova očekuje nas revanš meč finala afričkih kvalifikacija za Mundijal.

ОРЛОВИ ЛЕТЕ У КАТАР: Нигерија - Гана

Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Uspeli su "orlovi" da ostanu neporaženi u prvom meču na teškom gostovanju na "Baba jari". Nigerija ima priliku da pobedom na svom terenu obezbedi plasman na Svetsko prvenstvo. Gana je u prvom meču bila bolji i konkretniji rival, ali "crne zvezde" nisu uspele da iskoriste prednost domaćeg terena.

Oto Ado, selektor Gane, ima zadatak da Ganu odvede na Svetsko prvenstvo. Nakon debakla na Afričkom kupu nacija, "crne zvezde" ne mogu sebi da dozvole da propuste još jedno veliko takmičenje.

FOTO: AP

Zadatak nimalo lak, jer Nigerija na svom terenu je favorit i protiv jačih reprezentacija. Viktor Osimen, napadač Napolija, i na ovom meču biće prvi izbor u napadu "orlova". Dobra forma iz Serije A može mu poslužiti da se po prvi put plasira na Svetsko prvenstvo, a Nigeriji obezbedi sedmo učešće na turniru najboljih selekcija sveta.

NAŠ TIP: 1X&0-2 (kvota 1,55)

Uskoro opširnije

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)