SPEKTAKL NA VEMBLIJU! Novi okršaj trenerskih titana

V.D.

16. 04. 2022. u 12:13

POLUFINALE FA kupa donosi nam duel ekipa koje pretenduju na šampionsku titulu u Premijer ligi.

СПЕКТАКЛ НА ВЕМБЛИЈУ! Нови окршај тренерских титана

FOTO: Tanjug/AP

Mančester siti i Liverpul odmeriće snage po drugi put u razmaku od samo nedelju dana. Prvenstvena utakmica u kojoj je branilac titule bio domaćin završena je nerešenim rezultatom 2:2.

Na tom meču "Građani" su dva puta imali rezultatsku prednost, ali je Liverpul oba puta uspevao da poravna rezultat. Na ovom meču prednost domaćeg terena neće imati ni jedni, a ni drugi jer se meč igra na "Vembliju".

Ekipa Jirgena Klopa je već ove sezone osvojila Liga kup. "Crveni" nemaju nameru da sezonu završe sa samo jednim trofejom. Salah,Mane i ekipa su u šansi da osvoje četiri trofeja u sezoni.

Profimedia

Mančester siti je lider Premijer lige. Ambicije "Građana" ove sezone su trofeji u svakom takmičenju u kojem učestvuju. Liga Kup im je izmakao. Pep Gvardiola ne sme sebi da dozvoli da sezonu završi bez trofeja.

Današnji rivali su nas navikli na mečeve sa puno golova. Na dva ovosezonska meča viđeno je osam golova, po četiri na obe strane. Na čuvenom "Vembliju" nas očekuje utakmica u kojoj neće biti kalkulacija jer samo pobeda vodi u finale, i približava novom trofeju.

Biće ovo duel dva trenera koji jedan za drugog kažu da su najbolji. Ko će ovog biti uspešniji odgovor ćemo dobiti na Vembliju, u narednih devedeset minuta, a možda čak i posle izvođenja jedanaestaraca.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)