RIVER KONAČNO NA PRAVOM PUTU: "Milioneri" prekinuli niz loših rezultata, sada žele seriju trijumfa

Novosti online

24. 07. 2022. u 09:15

AKTUELNI šampion gostuje popularnim "ajkulama".

РИВЕР КОНАЧНО НА ПРАВОМ ПУТУ: Милионери прекинули низ лоших резултата, сада желе серију тријумфа

Foto: Profimedia

Fudbaleri River Plejta gostuju poslednjeplasiranom Aldosiviju u meču 10. kola argentinske Lige profesional.

Posle tri utakmice bez pobede u prvenstvu (dva poraza i remi) River je na "Monumentalu" savladao Himnasiju iz La Plate i vratio se na pobednički kolosek. Branilac trona je do trijumfa došao pogotkom Lukasa Beltrana u 43. minutu - 1:0.

Velikan iz Buenos Ajresa je tako ostvario tek treću pobedu i posle devet kola ima još po tri remija i poraza. Sa 12 bodova je tek 13. na tabeli.

Dominirala je četa Marsela Galjarda većim delom susreta, pa je pravo čudo kako nije ubedljivije slavila. Čak 20 puta je šutirala ka golu rivala, u osam navrata testirala golmana gostiju Reja koji je samo jednom ostao nemoćan.

Susret su obeležili i debitantski nastupi najnovijih pojačanja "milionera" - Migela Anhela Borhe i Pabla Solarija. Kolumbijski reprezentativac je navalu Rivera pojačao iz Atletiko Juniora za 6.700.000 evra, dok je 21-godišnji Argentinac stigao iz čileanskog velikana Kolo Koloa za 4.500.000 evra.

River je do trijumfa nad Himnasijom stigao zahvaljujući pogotku s kraja prvog poluvremena. Lopta je došla do Beltrana posle ne tako sjajne intervencije protivničke odbrane, opalio je sa ivice kaznenog prostora i matirao Reja za nova tri boda.

Aldosivi je očajno započeo novu sezonu. "Ajkule" su ostvarile samo jednu pobedu uz dva nerešena ishoda i očekivano se nalaze na poslednjem mestu na tabeli. Očajna gol-razlika (6:15) ne uliva nadu navijačima pred nastavak šampionata.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!