IMA LI KRAJA AGONIJI? Najtrofejniji ne prestaju da tonu

V.M.

30. 12. 2022. u 08:35

SENT Etjen dočekuje Kaen u utakmici 17. kola Lige 2.

ИМА ЛИ КРАЈА АГОНИЈИ? Најтрофејнији не престају да тону

FOTO: Frédéric Chambert/Panoramic/Profimedia

Nakon što je prošle godine ispao iz elite, domaćin je potonuo još dublje i zacementiran je za dno tabele Lige 2. Osvojio je samo 11 bodova u dosadašnjem toku sezone i vezao je tri poraza. ''Zeleni'' su kod kuće na sedam utakmica pokupili svega osam poena.

Zanimljivo je da se najbolji strelac lige upravo nalazi u redovima desetostrukog šampiona države iako najtrofejniji klub drži "fenjer". Žan-Filip Kraso, reprezentativac Obale Slonovače, postigao je osam pogodaka za sada i podelio četiri asistencije.

Kaen je sedmi na tabeli sa 23 osvojena boda. U poslednje tri utakmice odigrao je dva remija i doživeo poraz, tako da se nalazi u lošoj formi pred ovaj meč. ''Vikinzi'' su na osam gostovanja ove sezone ostvarili samo jednu pobedu i osvojili šest bodova. Prva i druga ekipa na tabeli imaju obezbeđenu promociju u Ligu 1, drugoplasirani Sošo im beži sedam poena, tako da moraju da krenu da pobeđuju da bi uhvatili priključak za liderima.

Ova dva tima su se poslednji put susrela u sezoni 2018/2019. kada su nastupali u eliti. Sent Etjen je tada ostvario dve pobede, 2:1 i 0:5.

Domaćin voli da igra na golove i verujemo da će to biti slučaj i u ovoj utakmici.

NAŠ TIP: I1+&2+ (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)