EKIPA SRPSKIH REPREZENTATIVACA TRAŽI BEG SA DNA: Atletiko trijumfom drži mesto u vrhu tabele

V.M.

04. 02. 2023. u 09:30

HETAFE gostuje četi Čola Simeonea od 18:30.

ЕКИПА СРПСКИХ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА ТРАЖИ БЕГ СА ДНА: Атлетико тријумфом држи место у врху табеле

Foto: EPA-EFE/Carlos Barba

''Jorgandžije'' su jedno vreme kuburile sa formom, ali sada su vezale dve pobede i trećim uzastopnim trijumfom bi se zacementirale na četvrtoj poziciji koja vodi u Ligu šampiona iduće sezone. Hetafe je u ozbiljnom problemu, doživeo je četiri uzastopna poraza i pao je na 19. mesto na tabeli.

Ova sezone je dosta razočaravajuća za domaćina, ispao je grupnoj fazi Lige šampiona, nema priliku da se bori za titulu, a u Kupu kralja je dogurao do četvrtfinala u kojem ga je izbacio najveći rival, Real Madrid. Atletiko je u dosadašnjem toku La lige osvojio 34 boda, u poslednja dva kola savladao je Valjadolid sa 3:0 i Osasunu rezultatom 0:1, a sada će pokušati da upiše treću uzastopnu pobedu. Madriđane ja za vreme prelaznog roka napustilo najskuplje pojačanje u istoriji kluba. Žoao Feliks, koji je otišao na pozajmicu u Čelsi, kao zamena doveden je Memfis Depaj iz Barselone, a uz njega je klub pojačao i bivši igrač Totenhema, Met Doherti.

Hetafe drma kriza i danas će pokušati da prekine crnu seriju od četiri vezana poraza koje je doživeo od Sevilje, Barselone, Espanjola i Betisa. Pretposlednji je sa 17 osvojenih bodova i pobedom na današnjem meču bi ako se poklope rezultati ostalih utakmica mogao da pobegne iz zone ispadanja. U redovima gosta nalaze se srpski reprezentativci, Makismović i Mitrović. Obojica imaju dobru minutažu i strpljvo čekaju na prvenac ove sezone. Izabranici Kike Sančez Floresa igraju promenljivo u gostima ove sezone i na devet utakmica van svog stadiona pokupili su osam bodova.

Ova dva tima su se već susrela ove sezone u prvom kolu kada je Atletiko slavio rezultatom 0:3, dvostruki strelac na tom meču bio je Alvaro Morata.

Domaćin nema problema sa izostancima i Čolo Simeone ima ceo roster na raspolaganju.

Hetafe na ''Vanda metropolitano'' dolazi bez Angelijerija, dok su pod znakom pitanja Arambri i Munir el Hadadi.

Očekujemo da Atletiko nastavi sa serijom pobeda i upiše nova tri boda na ovoj utakmici.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)