ŠAMPIONU SE KLIMA TRON: Mladi "panceri" pred eliminacijom sa Evra

O. M.

28. 06. 2023. u 10:53

MLADA fudbalska reprezentacija Nemačka, koja brani titulu šampiona Evrope za fudbalere do 21 godine, igra odlučujuću utakmicu za ostanak na turniru. Utakmica protiv lidera grupe C Engleske na programu je od 18 časova na Adđarabet areni u Batumiju.

ШАМПИОНУ СЕ КЛИМА ТРОН: Млади панцери пред елиминацијом са Евра

FOTO: Profimedia

Nemačkoj je potrebna pobeda uz uslov da Izrael u drugoj utakmici pobedi Češku, ali sa istom ili manjom razlikom od one kojom Nemci pobede Englesku. Tako bi moglo da se desi da ekipa koja je igrala tri uzastopna finala na prethodna tri Evra, ostane bez plasmana u nokaut fazu prvi put posle 2013. godine.

Engleska je već u četvrtfinalu i to kao prvoplasirana, a zna i protivnika u borbi za polufinale. Biće to Portugal koji je zazuzeo drugo mesto u grupi A, iako je od prvog kola do 90. minuta trećeg kola bio četvrti na tabeli.

Nemci ipak ne treba da se nadaju da će im Englezi prepustiti bodove, jer je reč o velikom rivalstvu, a i "mladi lavovi" su željni da osvete svoje kolege iz 2017. godine koje je Nemačka, na putu do svoje druge šampionske titule, na penale izbacila u polufinalu. Za Englesku su tada nastupali sadašnji golman A reprezentacije Džordan Pikford, zvezda Mančester sitija Džek Griliš i mnoga druga zvučna imena.

Engleski selektor Kejsi ima na raspolaganju sve igrače za današnji susret, dok je u redovima Nemačke neizvestan Jusufa Mukoko. Zvezdica Borusije Dortmund bila je na klupi i protiv Češke, dok je protiv Izraela igrao do 81. minuta.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)