JEDINSTVO SE VRAĆA PREMA VRHU: Vrščani su druga najneefikasnija ekipa u Ligi

O. M.

22. 11. 2023. u 10:14

JEDINSTVO iz Uba dočekuje OFK Vršac u jednom od derbija devetog kola Prve lige Srbije.

ЈЕДИНСТВО СЕ ВРАЋА ПРЕМА ВРХУ: Вршчани су друга најнеефикаснија екипа у Лиги

FOTO: FK Partizan

Utakmica se igra od 13 časova na stadionu "Dragan Džajić". Ubljani su peti na tabeli sa 25 bodova, dok je Vršac sedmi sa dva boda manje.

Ubljani ove sezone igraj usjajno kod kuće. Izgubili su samo dve utakmice, jednu prvenstvenu, od lidera Prve lige OFK Beograda i jednu u kupu od lidera Super lige Srbije Partizana. 

Pre četiri dana su savladali Grafičar iz Beograda sa 3:1. Gosti su poveli u četvrtom minutu ali je u drugom poluvremenu usledio odgovor i tri gola domaćih. Dva je podstigao internacionalac iz Gane Kvaku Karikari koji je sa ukupno sedam postignutih golova treći strelac Lige iza dvojca OFK Beograda Kahvića sa devet i Markovića sa osam.

OFK Vršac je u subotu pobedio Radničkog iz Sre,mske Mitrovice čime je prekinuo mini-seriju od dva poraza, oba na gostovanjima (Kolubara 0:4, Tekstilac Odžaci 0:1).

Vrščani su uprkos relativno visokoj poziciji na tabeli jedna od neefikasnijih ekipa u Prvoj ligi. Tačnije, sa 11 postignutih golova dele drugo mesto po neefikasnosti sa Slobodom, samo Metalac je postiga omanje, devet.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-2 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić