''LISICE'' POSRNULE U POSLEDNJE VREME: Povratak u Premijer ligu pod znakom pitanja?

V.M.

02. 12. 2023. u 08:20

U prvoj utakmici subotnjeg programa Čempionšipa, Vest bromvič albion će ugostiti Lester (13:30).

ЛИСИЦЕ ПОСРНУЛЕ У ПОСЛЕДЊЕ ВРЕМЕ: Повратак у Премијер лигу под знаком питања?

Foto: Profimedia

Gosti su prošle sezone iznenađujuće ispali iz elite i cilj im je ekspresan povratak u Premijer ligu. Za sada su na dobrom putu, drže prvo mesto, ali igre u poslednje vreme su im u ozbiljnom padu i na minule četiri utakmice su sakupili samo četiri boda.

Zbog toga se njihova prednost koja je bila dvocifrena ''otopila'' i sada imaju poen viška u odnosu na Ipsvič, odnosno sedam naspram Lidsa.

Panike u redovima Lestera još nema, ali ako i danas ne bi došli do trijumfa mogli bi ispustiti poziciju lidera i dodatno dozvoliti timovima da im se približe.

U prošlom kolu su igrali sa fenjerašom Šefild venzdejom, delovalo je da će doći do sva tri boda pogotkom Fatavua sredinom prvog dela igre, ali u sudijskoj nadoknadi je Hendrik poravnao rezultat i doneo redak bod svojoj ekipi.

Sa druge strane, upravo je VBA jedna od ekipa koja juri ''lisice'' na tabeli. Trenutno su peti i zaostaju 11 bodova za njima, ali ta prednost se iz kola u kolo smanjuje jer su ''vrećice'' na poslednjih pet utakmica ostvarile četiri pobede uz samo jedan poraz.

Jedan od tih trijumfa zabeležile su proteklog vikenda kada su sa 1:0 savladale Kardif u gostima.

Karlos Korberan je naštelovao svoju ekipu koja izgleda sve bolje i trijumfom na današnjem meču bi se dodatno približili samom vrhu tabele.

Očekujemo jedan zanimljiv, ujednačen meč i verujemo da će oba tima zatresti mrežu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,83)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE ''KLADIONIČARSKE PRIČE''

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori