ĐIRONA UMORNA POSLE TRILERA SA ATLETIKOM: Elče posustaje u trci za plej-of Segunde

O. M.

06. 01. 2024. u 11:18

ĐIRONA gostuje Elčeu u šesnaestini finala španskog Kupa Kralja. Utakmica se igra od 18 časova na stadionu "Manuel Martinez Valero".

ЂИРОНА  УМОРНА ПОСЛЕ ТРИЛЕРА СА АТЛЕТИКОМ: Елче посустаје у трци за плеј-оф Сегунде

EPA

Domaći su u prethodnom kolu eliminisali Linares, a gosti Orihuelu.

Đirona nastavlja da oduševljava fudbalske fanove širom sveta. Iako je ovaj klub deo konzorcijuma koji predvodi Mančester siti, nema sumnje da bi ogromna većina neutralnih ljubitelja fudbala volela da vidi "rohiblankose" kako na kraju sezone dižu pehar namenjen šampionu Španije.

Ako do toga i ne dođe, Đirona je na dobrom putu da se plasira u Ligu šampiona, jer već sada ima deset bodova više od petoplasiranog Atletika iz madrida koga je u poslednjem kolu La lige savladala sa 4:3 iako su "jorgandžije" zahvaljujući het-triku sjajnog Alvara Morate u 54. minutu stigle do 3:3.

Taj meč dosta je izmorio prvotimce katalonskog tima pa se može očekivati da protiv drugoligaša trener Mićel izvede kombinovani sastav.

S druge strane i Elče će biti oslabljen, neigranjem najboljeg strelca Oskara Plana kome sledi dug oporavak od povrede ligamenata. 

Inače, Elče je vezao tri utakmice bez pobede u Segundi i sada je ispao sa pozicija koje vode u plej-of na 12. mestu sa 30 bodova, tri manje od šestoplasiranog Rasing Santandera.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,97)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)