DERBI ZAČELJA U TURSKOJ: "Sokolovi" brane gnezdo od "anadolijskih orlova"

O. M.

24. 01. 2024. u 11:41

GACIJANTEP dočekuje Konju u 22. kolu turske Superlige. Utakmcia se igra od 15 časova na Novom stadionu u Gacijantepu.

ДЕРБИ ЗАЧЕЉА У ТУРСКОЈ: Соколови бране гнездо од анадолијских орлова

Foto: Profimedia

Domaći tim je u prošlom kolu izvukao bod na gostovanju Sivasporu iako je gubio sa 2:0 posle 15. minuta, a od 81. je igrao sa desetoricom. Bila je to četvrta utakmica "sokolova" bez pobede a taj post koštao ih je pada na 15 mesto sa istim brojem bodova (22) koliko ima i Pendikspor, prva ekipa "ispod crte", na mestu koje vodi u Prvu ligu.

Istina, Gacijantep je pre sedam dana pobedio u šesnaestini finala Kupa, ekipu Bodruma, a asistent kod jedinog gola bio je srpski internacionalac Lazar MArković. MArkec nije igrao u prošlom kolu protiv Sivaspora, a čast srpskog fudbala branio je MArko Jevtović koji je zamenjen na poluvremenu.

Konjaspor je u sličnoj poziciji kao Gacijantep. Imaju dva boda manje i nalaze se na pretposlednjem mestu. Nisu pobedili na četiri poslednja kola, ali su i oni prošli u osminu finala Kupa.

Nedavno su doživeli katastrofalan poraz 1:7 od Fenerbahčea. Ova ekipa je sezonu počela izvrsno, bez poraza u prva četiri kola, ali je posle toga usledio pad i devet utakmcia bez pobede, od koga se nikada nije oporavila. U gostima imaju samo jednu pobedu, nad Bašahšehirom, a upravo posle te utakmice kola su im krenula nizbrdo.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,40)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)