"KANARINCI" ZA PLEJ-OF, "SOVE" ZA OPSTANAK: Leteće perje na "Hilsborou" ove večeri

O. M.

09. 04. 2024. u 13:14

NORIČ gostuje kod Šefild venzdeja u 42. kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra na stadionu "Hilsboro" od 20 časova i 45 minuta.

КАНАРИНЦИ ЗА ПЛЕЈ-ОФ, СОВЕ ЗА ОПСТАНАК: Летеће перје на Хилсбороу ове вечери

Foto Profimedia

Kada imate najgori start sezone u istoriji kluba, ništa drugo osim grčevite borbe za opstanak ne možete ni da očekujete. Venzdej je samo posle prvog kola bio van zone ispadanja ove sezone, a i to ne svojom zaslugom, jer su drugi izgubili sa većom gol-razlikom.

Već posle desetog kola smenjen je menadžer Sisko Munjoz. Njegovom nasledniku Daniju Rolu trebalo je skoro dva meseca da konsoliduje ekipu. Nova kriza usledila je od sredine januara do sredine februara, kada su se "sove" ponovo probudile, da bi, čini se, opet utonule u san početkom marta.

Nedavna pobeda nad Kvins park rendžersom je najavila da se Šefild venzdej neće predati. Do kraja imaju još šest utakmica, od kojih četiri kod kuće, pa možda i imaju čemu da se nadaju, naročito zato što je zona ispadanja i dalje na samo bod udaljena, a 15. Svonsi beži takođe dostižnih pet bodova.

Norič je na granici plej-ofa, šesti sa četiri boda više od sedmoplasiranog Koventrija. U poslednje dve utakmice "kanarinci" su se suočili sa dve prvoplasirane ekipe, a pošto su jednu pobedili (Ipsvič) a od druge (Lester) izgubili, moguće da će baš oni na kraj uskrojiti sam vrh tabele.

Ako žele da ostanu u zoni plej-ofa, ovu utakmicu moraju da dobiju, naročito zato što i naredno kolo gostuju, ali mnogo ozbiljnijoj ekipi i konkurentu za mesto u plej-ofu, Noriču.

NAŠ TIP: X2&GG (kvota 2,22)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)