DERBI ZAČELJA U ČEMPIONŠIPU: Plimut konačno pobedio, KPR pao u formi

O. M.

09. 04. 2024. u 14:27

KPR gostuje u Plimutu u okviru 42. kola Čempionšipa.

ДЕРБИ ЗАЧЕЉА У ЧЕМПИОНШИПУ: Плимут коначно победио, КПР пао у форми

Foto Profimedia

Lakše se diše u Plimutu nakon što su "hodočasnici" pobedom nad otpisanim Roteramom prekinuli šest utakmica dug post. Upravo taj poraz zapečatio je sudbinu "mlinara", mada se odavno znalo da će oni od naredne sezone igrati Ligu 1.

Dok Plimut počinje ovo kolo samo dva boda ispred opasne zone, KPR je na samo dva boda više od njih, što znači da ni oni nisu rešili pitanje opstanka. Naročito se to može reći posle poraza u prošlom kolu od Šefild venzdeja koji od početka sezone tavori u crvenoj zoni, ali ne odustaje od Čempionšipa.

Obe ekipe su smenile trenere. Plimut je na mesto Ijana Fostera doveo direktora fudbala Nila Djulipa, dok je KPR od dolaska Martija Sifuentesa sredinom sezone počeo da igra uverljivije, iako rezultati i dalje nisu idealni.

Plimut i KPR su u prvom delu sezone odigrali bez golova u Londonu. U Plimutu nisu igrali od prvog kola Liga kupa 2020. godine.

NAŠ TIP: 1 (kvota 3,00)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije