LUDILO U BORBI ZA OPSTANAK: "Terijerima" svaki bod znači, ali Prestonu treba za plej-of

O. M.

09. 04. 2024. u 15:16

PRESTON i Hadersfild sastaju se u 42. kolu engleskog Čempionšipa.

ЛУДИЛО У БОРБИ ЗА ОПСТАНАК: Теријерима сваки бод значи, али Престону треба за плеј-оф

Profimedia

Domaći tim se još uvek nada plasmanu u plej-of i eventualnom povratku u elitni razred engleskog fudbala posle više od šest decenija. S obzirom da se večeras sastaju sa Hadersfildom, ekipom iz donjeg dela tabele, sve osim pobede bio bi neuspeh, ali verovatno bi označio i kraj nada o plej-ofu.

Stadion "Dipdejl" bio je velika prednost Prestonu u međusobnim susretima sa Hadersfildom, jer su "terijeri" ovde samo jednom pobedili u 21. veku. Iako bi se pogledom na tabelu moglo pomisliti da Preston nije baš impresivan kod kuće ove sezone, ovih deset dosadašnjih domaćih pobeda je nabolji bilans "belih" od 12 u sezoni 2009/10, kada su za samo četiri boda propustili plej-of.

S druge strane tabele, osim Roterama koji se porazom u prošlom kolu već oprostio od Čempionšipa, za druga dva mesta konkuriše čak devet ekipa koje dele pet bodova. Može se reći da je tek 14. Votford bezbedan, mada su i oni sa tri uzastopna remija sebi pomalo zakomplikovali situaciju.

"Terijeri" putuju u Preston nakon uzastopnih remija u gostima, mada se još jedan čini malo verovatnim jer nisu spojili tri nerešene na strani od premijerligaške sezone 2017/18.

NAŠ TIP: (kvota 2,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)