Srbin protiv bivšeg polufinaliste Vimbldona!

M.M.

16. 06. 2022. u 10:30

FILIP Krajinović i Sem Kveri sastaće se u 1/8 finala turnira u Kvinsu.

Србин против бившег полуфиналисте Вимблдона!

FOTO: M. Vukadinović

Srbin trenutno zauzima 48. poziciju na ATP rang-listi i za sada nema osvojen trofej u karijeri.

U razmaku od 2017. do 2021. godine je igrao četiri finala, ali svako je izgubio, protivnici su mu bili Džek Sok u Parizu, Mateo Beretini u Budimpešti, Denis Šapovalov u Stokholmu i Pablo Karenjo Busta prošle godine u Hamburgu.

Fića definitnivno nije ispunio sav svoj potencijal, možda nije mogao do TOP 10, ali do najboljih 15 igrača na svetu je svakako mogao, međutim, fizička i mentalna pripremljenost su učinile svoje.

U prvom kolu na ovom turniru je izbacio Džensona Bruksbija.

Foto: EPA-EFE/Clive Brunskill / POOL

Njegov današnji protivnik je momak koji je bio nadomak prvih 10, Amerikanac je u februaru 2018. stigao do 11 pozicije, ovaj tridesetčetvorogodišnjak drži jedan zanimljiv rekord, reč je o broju uzastopno odserviranih as udaraca, odservirao je čak 10 protiv već dugo penzionisanog sunarodnika Džejmsa Blejka.

Sem ima solidnu karijeru, ima 10 titula od kojih je jedna osvojena na istim ovim terenima 2010. godine.

Ovi rivali su se do sada dva puta sastali, trenutni skor je 1-1, navijamo za našeg tenisera, međutim, treba biti realan i priznati da je bivši polufinalista Vimbldona favorit u ovom meču, naša procena je da će se Kveri plasirati u naredno kolo.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

RIM, još jedan peron i usputna stanica voza Novaka Đokovića koji ima za cilj da žetvu pehara pokupi u Parizu i Londonu (Rolan Garos, OI i Vimbldon) u naredna dva meseca. Tako rezonuje najbolji teniser svih vremena uoči nastupa u Večnom gradu (8-19. maja), na nadmetanju koji je osvajao već šest puta u karijeri, a još toliko puta gubio je u borbi za trofej. Naš as, na terenu kompleksa "Foro Italika", još uvek nije saznao ime rivala, kojeg je dobio tek nakon okršaja između Rusa Romana Safijulina i Francuza Korentina Mutea.

08. 05. 2024. u 17:15

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)