NOVI MESEC – NOVI SASTANAK SA SREĆOM U ADMIRALBETU!

Novosti online

09. 11. 2022. u 15:16 >> 15:16

Uključite se uživo u rulet turnir vredan pola miliona dinara i neka vam vaši srećni brojevi donesu neku od nedoljivih nagrada

НОВИ МЕСЕЦ – НОВИ САСТАНАК СА СРЕЋОМ У АДМИРАЛБЕТУ!

Foto: AdmiralBet

I ovog meseca pljušte sjajne promocije u AdmiralBet-u, zato početak novembra rezervišite za rulet turnir koji donosi i do pola miliona dinara! 

Jednim klikom pokrenite svoju strast i zakoračite u svet zagarantovane zabave i vrednih nagrada. U toku naredne dve nedelje zauzmite vaše mesto za najboljim rulet stolovima kompanije Evolution Gaming. Svakog dana imate priliku da igrate uživo rulet na vaše brojeve i osetite pravi doživljaj sreće! 

Možete se uključiti u bilo koju od 15 igara, koje je specijalno za ovaj rulet turnir AdmiralBet izdvojio. Među njima je i najnovije Evolution elegantno izdanje „Lightning Roulette“, njegovo crno-zlatno okruženje donosi pojačane isplate i munjevite dobitke radi maksimalnog zadovoljstva igrača. Tu je i njegova „RNG Lucky Number“ napredna funkcija koja isplaćuje u svim krugovima igre.

Ova sjajna rulet promocija traje od 01. do 15. novembra i sa sobom nosi fond od 500.000 dinara, a više informacija o njoj možete saznati na linku OVDE.

Foto: AdmiralBet

Ukoliko do sada niste imali prilike da okušate sreću u AdmiralBet-u, možete da se registrujete i verifikujete vaš nalog ovde i čeka vas bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara, bez depozita.

I to nije sve! Nakon prvog tu je i drugi bonus – uz prvi depozit u AdmiralBet-u, svi igrači dobijaju do 40.000 dinara sport i slot bonusa!

Izaberite vaše srećne brojeve i uključite se u rulet turnir već danas!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)