OSTRVSKI DIPLOMATSKI LEŠINARI U AKCIJI: Velika Britanija iz Sarajeva napada Srbiju i Republiku Srpsku

Srđan MIŠLjENOVIĆ

04. 07. 2022. u 12:00

BRITANIJA je ponovo krenula u kolonijalna osvajanja.

ОСТРВСКИ ДИПЛОМАТСКИ ЛЕШИНАРИ У АКЦИЈИ: Велика Британија из Сарајева напада Србију и Републику Српску

Novosti

Ovaj put cilj je Evropa, a centar odakle će vući konce u pokoravanju onih koji ne prihvataju stav kraljice i Ostrva biće Balkan, tj. BiH i Sarajevo. Na desetine ostrvskih diplomatskih lešinara od završetka građanskog rata u BiH utabali su teren u Sarajevu i napravili nezvaničnu bazu odakle već godinama otrovnim strelama gađaju, pre svih, Srbiju i Republiku Srpsku.

Dešavanja u Ukrajini i sukob sa Rusijom došli su samo kao odličan izgovor da Ostrvo povuče zvaničan potez i na sva zvona saopšti kako u Sarajevo šalje vojne stručnjake da "spreče ruski uticaj". I centar koji formiraju nosiće prefiks antiruski. Ono što Boris Džonson i njegov ešalon hijena vešto prikrivaju jeste namera Britanije da zavlada Evropom i da ubuduće stav Starog kontinenta iznosi London, a ne EU.

Evropska unija je izgubila sve bitke koje je mogla, pogotovo kada je reč o zajedničkom delovanju i uticaju na "sopstvenoj teritoriji". Sa Ostrva je EU vešto "minirana" odlukom da je zvanično napuste i sada se sprovodi završna faza plana preuzimanja kontrole. Unija je, ruku na srce, odavno razjedinjena, a kriza u Ukrajini je dokaz da EU nije faktor koji može uticati na dešavanja na tlu Evrope.

To je odavno shvatila Amerika i iz Bele kuće stigao je mig kolonijalnom bratu da je vreme da se Evropa stavi pod njihovu, ali i šapu SAD. Nažalost po region i zemlje Zapadnog Balkana, tek im slede razne krize osmišljene u britanskoj kuhinji, a najveći udar, izvesno je, biće prema Srbiji i Republici Srpskoj, srpskom narodu. Sankcije liderima Srpske su izrečene, Kosovo je već godinama glavni adut ucena Srbije. Aždaja iz Londona se probudila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!