SVEĆU ŽRTVAMA SAM ZAPALIO U CRKVI Vučić odgovorio na provokativna pitanja novinara: Nisam vodio kamere i pravio predstavu od toga

Novosti online

12. 05. 2023. u 11:38

SVEĆU sam zapalio u crkvi za žrtve masakra na Vračaru i nisam vodio kamere, jer smatram da nije potrebno od toga praviti predstavu - istakao je Vučić na pitanje zašto nije otišao do OŠ "Vladisalav Ribnikar" da upali sveću.

СВЕЋУ ЖРТВАМА САМ ЗАПАЛИО У ЦРКВИ Вучић одговорио на провокативна питања новинара: Нисам водио камере и правио представу од тога

Foto: Printscreen TV Pink

- Nisam razumeo pitanje. Smisao pitanja. Izjavio saučešće porodicama žrtava... to pitanje je jednako glupo kao i ono zašto dani žalosti počinju u petak - istakao je Vučić na konferenciji za novinare.

Podsetimo, predsednik je izjavio danas da će svi zahtevi roditelja iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" biti ispunjeni.

- Juče je predsednica Vlade imala sastanak sa predstavnikom Saveta roditelja iz OŠ "Vladislav Ribnikar" i svih njihovih sedam zahteva smo u potpunosti spremni da ispunimo, rekao je Vučić.

On je rekao da su njihovi zahtevi razumni i racionalni.

- Smatramo da su zahtevi u ovako teškim trenucima bili neophodni da se sve stvari razjasne i da se vidi kako ubuduće možemo da pomažemo našoj deci - naveo je predsednik.

Istakao je da će biti angažovani najbolji svetski stručnjaci koji će, zajedno sa domaćim stručnjacima, raditi na pružanju pomoći deci i roditeljima.

Vučić je dodao da je već uplaćen novac za dodatne troškove Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (116)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno!