PORODIČNA BICIKLIJADA U NEDELJU NA UŠĆU: Bogat program i dobro druženje kod spomenika "Večna vatra"

S.V.

09. 05. 2024. u 17:00

PORODIČNA biciklijada biće održana u nedelju od 11 do 14 časova u Parku Ušće, kod spomenika "Večna vatra", a opština Novi Beograd poziva sve sugrađane da dođu i uživaju u druženju, promociji zdravog stila života i bezbednosti biciklista u saobraćaju, posebno najmlađih.

ПОРОДИЧНА БИЦИКЛИЈАДА У НЕДЕЉУ НА УШЋУ: Богат програм и добро дружење код споменика Вечна ватра

GO Novi Beograd

Zajednička vožnja počinje u 12.45 časova, a biciklisti će voziti rutu od osam kilometara, pored Bulevara Nikole Tesle i parka "Ušće", a na početno mesto vratiće se u 13.30 sati.

Od 11.30 do 12.00 časova, biće priređena predstava za decu, a zatim će najmlađi Novobeograđani učestvovati u atraktivnoj trci na guralicama, u kojoj će podjednako uživati i deca i njihovi roditelji.

Tačno u podne, mladi zaljubljenici u biciklizam oprobaće se na poligonu spretnosti, a vredne nagrade najboljima, među kojima su glavne bicikl i guralica, biće podeljene po završetku porodične vožnje, u terminu od 13.30 do 14 časova.

Za najmlađe posetioce "Novobeogradske porodične biciklijade" priređen je i zanimljiv prateći program, a svako dete dobiće prigodan i praktičan paket sa poklonima: ranac, svetlo, zvonce, svetleću trakicu oko ruke i bojanku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?