МОЖЕТЕ СЛУЖИТИ КАО ПРЕДЈЕЛО ИЛИ КАО ГЛАВНО ЈЕЛО: Пилећа оброк салата идеална ако немате пуно времена за припрему (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)
ПОТРЕБНО вам је свега пар састојака
17. 05. 2023. у 07:00
ВРЕМЕ је за здраву и посну вечеру коју ћете обожавати: Направите домаћу паштету
УКОЛИКО су вам идеје за сјајну вечеру пресушиле, имамо савршен рецепт за вас.
16. 05. 2023. у 10:00
ШАРЕНИ РАЖЊИЋИ: Брз и једноставан рецепт - Идеално предјело и додатак месу
РАЖЊИЋИ од поврћа као атрактивно предјело на вашој празничној трпези
15. 05. 2023. у 17:01
ТРИ МАРИНАДЕ за савршен роштиљ: Класика, Тексас или Егзотика, избор је ваш! (ВИДЕО)
УПОТПУНИТЕ свој роштиљ са класичном, тексашком или егзотичном маринадом
14. 05. 2023. у 19:00
САЛАТА ОД СОЧИВА: Унесите дух Марока у ваш дом
МАРОКАНСКА КУХИЊА је необично маштовита, разнолика и ароматична, те врло укусна
22. 05. 2023. у 10:00 >> 17:30
ЗАНИМЉИВ ДОДАТАК ТРПЕЗИ: Слани пудинг од јогурта и желатина
Слани пудинг од јогурта и желатина се спрема брзо и једноставно, а осим савшеног лаганог укуса мами и својим необичним изгледом. Одличан је додатак за празничне трпезе.
20. 04. 2023. у 18:53
ВЕЧИТО ПИТАЊЕ: Ево шта све можете урадити са васкршњим јајима која вам остану после празника
БЕЗ обзира колико сваке године изнова уживамо у фарбању васкршњих јаја и припреми празничне трпезе, оно што нам "ствара муке" је питање - шта урадити са васкршњим јајима која нам остану?
17. 04. 2023. у 11:51
ЕВО КАКО ИТАЛИЈАНИ ПРАВЕ КРОМПИР ЧОРБУ: Један састојак прави велику разлику у односу на рецепт у Србији
ИТАЛИЈАНСКА верзија кромпир чорбе или супе.
02. 04. 2023. у 22:00
КАКО СЕ ПРАВЕ НАЈБОЉЕ ДОМАЋЕ КНЕДЛЕ ЗА СУПУ? Успевају из прве, распадања нема, а трик је у овом састојку (РЕЦЕПТ)
ДОНОСИМО рецепт уз који ћете направити савршене кнедле за супу
02. 04. 2023. у 20:15
КРЕМ ЧОРБА СА ПАРМЕЗАНОМ: Мало другачија чорба која ће вас окрепити и пробудити сва ваша чула (РЕЦЕПТ)
УКУС Италије у врућем тањиру
31. 03. 2023. у 18:15
КОРАК ПО КОРАК ДО САВРШЕНЕ ЧОРБЕ: Припрема траје само 10 минута (РЕЦЕПТА)
ЧОРБА са поврћем долази са Балкана
21. 03. 2023. у 17:45
ЗДРАВО И БЕЗОПАСНО: Направите домаћи посни мајонез и тартар сос
ПОЧЕО је велики пост, а ово је наш предлог за домаћи мајонез који ћете обожавати
08. 03. 2023. у 14:22
РЕЦЕПТИ ЗА СУПЕ - И ТО ДОМАЋЕ: Три различита начина да их направите и да се добро окрепите
Заборавите на супице из кесица
07. 03. 2023. у 14:47
ДЕТОКС ЧОРБА ОД ЦЕЛЕРА: Окрепљује и враћа снагу
ДЕТОКС чорбе су увек прави избор када је смена годишњих доба у питању
23. 02. 2023. у 22:00
ПАШТЕТА ОД ЧВАРАКА: Укусан намаз који се брзо прави, а нећете му одолети (РЕЦЕПТ)
УКУС који ћете волети, идеално као намаз уз ваше омиљено пециво или тост хлеб
18. 02. 2023. у 22:00
РАЗБИЈТЕ ГА И - УБАЦИТЕ У КЕСУ: Рецепт за јаје које се кува БЕЗ ЉУСКЕ (ФОТО)
МРЗИ ВАС да љуштите кувана јаја? Ево трика како да скувате "јаја бенедикт"!
07. 02. 2023. у 09:00
КАКО ДА СУПА БУДЕ БИСТРА И ЖУТА? Два једноставна трика наших бака
БАКИНЕ супе су увек биле жуте и бистре зато што је примењивала два једноставна трика.
03. 02. 2023. у 22:00
ОДЛИЧНА ИДЕЈА ЗА ВЕЧЕРУ: Освежавајући потаж од тиквица са пилетином и зачином који му даје - потпуно нову ноту
ОСИМ што је здрав, веома се брзо и лако спрема
02. 02. 2023. у 16:00
РЕЦЕПТ ЗА БРЗИ РУЧАК: Егзотична салата са пасуљем, пилетином и наранџом
САЛАТЕ често могу бити иделна замена за традиционални ручак. Егзотична салата са пасуљем, пилетином и наранџом је одличан микс витамина из воћа и поврћа и протеина из меса и махунарки. Спрема се за пола сата.
02. 02. 2023. у 13:33 >> 14:41
СЛАНИ РОЛАТ: Укусно хладно предјело
Рецепт за слани ролат не захтева велико кулинарско искуство, али представља предјело раскошног укуса и декоративног изгледа. Често се може наћи на славским трпезама.
02. 02. 2023. у 07:30
РЕЦЕПТ ДАНА: Традиционална бела чорба, пуна поврћа и меса, а једноставна за припрему
Ставите пилетину и јунетину у шерпу са два литра слане воде, затим убаците црни лук исецкан на коцкице, као и шаргарепу, кромпир и пашканат који сте исекли на колутиће.
31. 01. 2023. у 15:24
НЕОБИЧНО МЕЗЕ: Декоративни јежеви од хране
Мезе је уобичајено јело на српским трпезама и у кућним и у кафанским варијантама, али да мезе не мора бити уобичајено сервирано говори и следећи рецепт за декоративне јежеве од хране.
30. 01. 2023. у 17:03
БЕЛА ЧОРБА СА ПИЛЕЋИМ БУЈОНОМ: Нек се све крчка 15 минута
Издинстајте посебно изгњечен бели лук, посебно сецкани црни, све на маслиновом уљу и маслацу, па промешајте и додајте сецкану мајчину душицу, першун и пилећи бујон. Нека се крчка отприлике 15 минута.
26. 01. 2023. у 18:20