TANJA BOŠKOVIĆ NA SCENI KC "ČUKARICA": U četvrtak predstava "Suze su O.K."

G. N.

21. 12. 2021. u 18:19

PREDSTAVA "Suze su O.K.", sa Tanjom Bošković u naslovnoj ulozi, biće izvedena na sceni Kulturnog centra "Čukarica" u četvrtak u 20 časova. Po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović, komad je režirao Milan Karadžić. Pored Tanje Bošković u predstavi igraju i Rade Marjanović, Petar Mihailović i Milan Caci Mihailović.

ТАЊА БОШКОВИЋ НА СЦЕНИ КЦ ЧУКАРИЦА: У четвртак представа Сузе су О.К.

Privatna arhiva

"Suze su O.K." je priča o Mariji Kalić, pevačici hora Radio Beograda u penziji, koja obožava poeziju i pesnike. Između uspomena na starog i uspešnog pesnika, i stvarnosti - sa mladim pesnikom od koga mnogo očekuje, Marija Kalić nam priča priču o svim manama - o ljubavi, čežnji, razočarenju i tihom snu da za sobom ostavimo nekakav trag.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)