SLATKE ROLNICE OD CRVENOG VOĆA: Za slatki početak dana - Mekane i ukusne, nećete prestati da ih jedete
21. 04. 2024. u 07:00
Domaćice često nemaju mnogo ideja šta da naprave za doručak ili večeru i zadovolje ukućane.
Povezane vesti
PICA ŠTAPIĆI: Toliko su ukusni da će svi tražiti još (VIDEO)
Ako ne znate šta da pravite za brzu večeru, ovaj recept je idealan za vas.
03. 12. 2024. u 17:00
DOMAĆI KROASANI SA ČOKOLADOM: Vazdušasti i mekani kao iz pekare
Donosimo vam recept za veoma ukusne krosane, te se mogu naći na trpezi u svakoj prilici.
28. 11. 2024. u 15:38
MINI-PICE OD LISNATOG TESTA SA PILETINOM: Najjednostavniji recept za pecivo kao iz pekare
Mini-pice od lisnatog testa sa piletinom mogu da budu odličan prilog, ili koktel pecivo.
18. 11. 2024. u 07:00
IDEALNE ZA UŽINU, ALI I KAD DOĐU GOSTI: Domaće kiflice od kefira punjene pireom i šampinjonima, uživaćete u svakom zalogaju (VIDEO)
Ove domaće kiflice prave se sa kefirom i pune pire krompirom i šampinjonima.
28. 10. 2024. u 07:00
BIĆE HIT NA SVAKOJ PROSLAVI: Kolač Monblan - Kremaste košnice sa kesten pireom, tope se u ustima (VIDEO)
MONBLAN (Mont Blanc) je čuveni francuski desert od zaslađenog kesten pirea. Nastao je u Parizu u devetnaestom veku, a ime je dobio po planini.
25. 10. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
POGAČICE SA ČVARCIMA: Nećete moći da im odolite, a prave se nikad lakše
Pogačice sa čvarcima su ukusno slano, hrskavo pecivo, koje posebno prija zimi, uz jogurt ili omiljeni topli napitak. Odličan su izbor za doručak, užinu ili večeru.
23. 12. 2024. u 07:00Novosti online
FENOMENALNA ČUPAVAC TORTA: Kremasta, sočna, ne peče se i pravi očas posla (VIDEO)
Nepečena kremasta poslastica sa najjednostavnijom pripremom na svetu.
22. 12. 2024. u 15:00
SLASNA, A POSNA: Pita sa kupusom i prazilukom
Ima samo tri sastojka i pravi se veoma brzo.
22. 12. 2024. u 13:00Novosti online
PREDJELO ZA DECEMBARSKE DANE: Begova čorba, svaka kašika krepi telo i greje dušu
Begova čorba je puna povrća i mesa, nezaobilazno je predjelo svakog dobrog ručka.
22. 12. 2024. u 11:00Novosti online
RECEPT ZA ČIKEN NAGETS: Još hrskaviji nego u restoranima brze hrane
Pileći medaljoni ili kako ih svi popularno nazivamo čiken nagetsi savršen je način da obradujete ukućane za ručak. Pored toga što se veoma brzo prave, ovakav recept omiljen je upravo zbog toga što meso ostaje sočno iznutra a zadržava zlatnu i hrskavu koricu spolja.
22. 12. 2024. u 09:00
Komentari (0)