ZDRAVA GRICKALICA OD TUNJEVINE S MALO UGLJENIH HIDRATA: Blago hrskavi, pogodni za sve prilike
Ako ne volite tunjevinu, možete to potpuno isto da uradite sa piletinom iz supe.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 1 konzerva tunjevine
- 1 šolja rendanog čedar sira
- 1 veliko jaje
- začin po ukusu
Priprema:
Tunjevinu ocedite od viška ulja i sitno iseckajte. Čedar izrendajte. Pomešajte sve sastojke i oblikujte štapiće. Pecite na 200 stepeni Celzijusa oko 20 minuta na plehu obloženom pek-papirom. Poslužite uz omiljeni sos i uživajte!
(trpeza)

PUTIN O ISPORUCI "TOMAHAVKA": Ako Ukrajina napadne oružjem dugog dometa, odgovor će biti zapanjujući
AKO Ukrajina pokrene napade oružjem dugog dometa na Rusiju, odgovor će biti zapanjujući, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.
23. 10. 2025. u 17:59

STIŽE ZIMA KAKVA SE VIĐA JEDNOM U STO GODINA? Meteorolozi odgovorili na spekulacije o "zimi veka"
NEMAČKI portali su preplavljeni informacijama o ekstremnoj zimi, ulicama prekrivenim snegom i ekstremnim vremenskim uslovima koji prete zemlji.
23. 10. 2025. u 17:38

SPAVA PORED VC ŠOLjE BEZ POKLOPCA Haos u zatvoru gde je Sarkozi, viču mu: "Osvetićemo Gadafija!" Poseban tretman za bivšeg predsednika
"SVI zatvorenici prave buku, viču, lupaju po zidovima..."
22. 10. 2025. u 15:32
Komentari (0)