U SUSRET VASKRSU: Kako da savršeno skuvate jaje - Ovaj trik uvek upali
02. 05. 2024. u 09:00
STALNO se preispitujete prilikom kuvanja jaja šta bi trebalo da uredite da bi ona „ispala“ baš onakva kakva želite?
Povezane vesti

KOLIKO DUGO MOGU DA STOJE USKRŠNJA JAJA: Zavisi kako ih čuvate, a jedna stvar na ljusci otkriva da su se pokvarila
Posle Uskrsa uvek ostane dosta hrane, kao i kuvanih jaja.
22. 04. 2025. u 08:30

UMAZALI STE SE FARBAJUĆI JAJA? Nekoliko praktičnih načina kako najbrže da uklonite boju sa ruku
Nakon farbanja uskršnjih jaja, mrlje od boje mogu biti uporne, ali uz nekoliko jednostavnih trikova, vaše ruke će ponovo biti čiste.
17. 04. 2025. u 10:00

KAKO DA JAJA NE POPUCAJU TOKOM KUVANJA: Saveti koje treba da imate u vidu pre farbanja
Ako želite da budete sigurni da jaja neće pući tokom kuvanja, onda isprobajte neku od ove 4 metode.
14. 04. 2025. u 08:30

PRIRODNO DO NAJLEPŠIH BOJA: Četiri metode za farbanje crvenih jaja - Ispašće vam najbolja
Farbanje uskršnjih jaja jedan je od najlepših i najstarijih običaja u vezi sa Vaskrsom.
11. 04. 2025. u 10:00

ŠTA SVE TREBA DA SE NAĐE NA USKRŠNJOJ TRPEZI: Po starim običajima uz jaja, jagnjetina i ren imaju posebnu simboliku
Na Uskrs se u domovima pravoslavih vernika nakon višenedeljnog posta postavlja mrsna trpeza. Sprema se pečenica, najčešće prase ili jagnje, mesi se uskršnja pogača, a počasno mesto na stolu pripada jajima.
16. 04. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

GOTOVA ZA SAMO 15 MINUTA: Najkremastija sladoled torta
IDEALAN letnji desert za posebne prilike ili da se jednostavno počastite bez mnogo truda.
30. 06. 2025. u 13:00

ODLIČAN PRILOG ILI OBROK ZA SEBE: Salata sa karfiolom i jajima
AKO tražite recept za salatu sa karfiolom i jajima, na pravom ste sajtu.
30. 06. 2025. u 11:00

SARMICE OD BLITVE: Zdrave, lake za pripremu i idealne za letnje dane (VIDEO)
Danas sa vama delimo ukusnu i laganu ideju za ručak – sarmice od blitve.
30. 06. 2025. u 09:00

BRZO REŠENJE ZA OBROK: Vesela šarena prolećna pita
OVA pita je pun pogodak jer može da se ponese na posao za užinu ili da se jede kao ručak ili večera.
30. 06. 2025. u 07:00

ČIZKEJK OD BRESAKA, SERVIRA SE U KORNETIMA: Kombinacija ukusa od koje zastaje dah (VIDEO)
FINI balans ukusa i slatkoće kremaste baze. Idealan za sva godišnja doba!
29. 06. 2025. u 11:00
Komentari (0)