ŠNICLE SA POVRĆEM I SLANINOM IZ RERNE: Konkretan obrok držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja
14. 04. 2024. u 12:00
Ukoliko vam treba ručak na brzaka onda je ovo recept za vas.
Povezane vesti

DOMAĆA ČORBA SA MESOM, POVRĆEM I BULGUR PŠENICOM: Recept za ukus kao iz restorana
Ova čorba je pravo jelo „na kašiku“ — topla, bogata i zasitna, sa komadima sočne govedine, povrćem i bulgurom koji daje blagu orašastu notu i odličnu teksturu. Idealna je za porodični ručak ili večeru, naročito kad je potrebno nešto konkretno, ali zdravo.
12. 04. 2025. u 10:00

STARINSKO JELO OD MESA I POVRĆA: Papazjanija, oduševiće i one izbirljive
Seljačka papazjanija je tradicionalno jelo koje spaja bogate ukuse svežih namirnica i jednostavnost pripreme. Ovo zdravo i ukusno jelo često se pripremalo u domaćinstvima tokom hladnijih dana, donoseći toplotu i bogatstvo ukusa za celu porodicu. Njena priprema zahteva vreme, ali rezultat je vredan svakog minuta - ukusna kombinacija sočnog mesa, povrća i začina koja će oduševiti svakog gosta za stolom.
21. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

NAMAZ OD AVOKADA: Slastan i zdrav prilog, bilo za doručak, užinu, ili večeru
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.
28. 04. 2025. u 15:00

MOHITO TORTA: Očaravajuća poslastica neodoljivog ukusa
Mohito torta je kremasta, osvežavajuća i savršena za sve proslave.
28. 04. 2025. u 13:00

JEDNOSTAVNA ZA PRIPREMU, A TAKO UKUSNA I OSVEŽAVAJUĆA: Paradajz čorba sa bosiljkom i žalfijom
Okrepljujuća čorbica, idealna za svaki ručak.
28. 04. 2025. u 11:00

RUČAK KOJI CELA PORODICA OBOŽAVA: Zapečene ćufte u bogatom sosu
Donosimo vam savršen recept, koji garantuje ukusan ručak.
28. 04. 2025. u 09:00

RECEPT ZA HLEB KOJI USPEVA SVIMA: Prvo se kuva, pa se peče, mekan kao duša
Ovaj hleb se priprema tako što se prvo kratko kuva, pa se tek onda peče i zato ima posebnu draž, obavezno ga isprobajte.
28. 04. 2025. u 07:00
Komentari (0)