ŠNICLE SA POVRĆEM I SLANINOM IZ RERNE: Konkretan obrok držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja
Ukoliko vam treba ručak na brzaka onda je ovo recept za vas.
Sastojci:
- 4 svinjske šnicle
- po želji povrća (šargarepe, paprika,
- crnog ili praziluka, paradajza)
- 2-3 čena belog luka
- so
- biber
- suvi biljni začin
- tucana ljuta paprika
- 50 g suve slanine
- nekoliko kašika kisele pavlake
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Izlupajte šnicle pa ih posolite i pobiberite. Isecite povrće na kolutove. U vatrostalnu posudu sipajte povrće , pa ga posolite i pobiberite, i dodajte suvi biljni začin i ljutu tucanu papriku. Izmešajte pa preko toga poređajte šnicle. Slaninu isecite na trakice, pa naređajte preko šnicli. Poklopite i pecite oko pola sata u rerni zagrejanoj na 220 stepeni. Izvadite i prelijte kiselom pavlakom pa dopecite još 10 minuta, bez pokrivanja. Prijatno!
(Trpeza)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
MEDITERANSKI PIRINAČ: Posno jelo sa tajnim sastojkom koji mu daje poseban šmek
09. 04. 2024. u 17:52
UKRAJINSKI BORŠČ: Najpoznatija čorba na svetu, za jak imunitet i snagu
09. 04. 2024. u 11:00
NAJUKUSNIJI UŠTIPCI OD POVRĆA I SIRA: Brzi i mekani, savršeni za početak dana
09. 04. 2024. u 09:00
(UZNEMIRUJUĆE) BRUTALNO UBIJEN POZNATI PEVAČ: Isplivao jezivi snimak likvidacije (VIDEO)
ŠVEDSKI reper Gaboro, čije je pravo ime bilo Ninos Houri, ubijen je na parkingu u četvrtak uveče, javljaju lokalni mediji.
21. 12. 2024. u 08:06
PRVI SNIMCI UKRAJINSKOG NAPADA NA RILSK: Najmanje šest mrtvih i desetine povređenih, gore automobili (VIDEO)
ŠEST osoba, među kojima i jedno dete, ubijeno je u Rilsku, u oblasti Kursk, kao rezultat raketnog udara ukrajinskih oružanih snaga, saopštio je vršilac dužnosti guvernera Kurske oblasti Aleksandar Hinštajn.
20. 12. 2024. u 17:07
ANĐELKA BESNA: "Molim, zašto da ne odem iz tvoje emisije? Ne poštuješ me"
GLUMICA je shvatila da tuđe nepoštovanje i nevaspitanje nema veze sa njom.
22. 12. 2024. u 10:41
Komentari (0)