BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
01. 11. 2024. u 09:00
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
Povezane vesti

ČORBAST PASULJ SA DIMLJENOM SLANINOM: Pravo zimsko jelo, vrlo zasitno i jako
Pasulj sa dimljenom slaninom je aromatičan, izdašan i dobar izbor za ručak.
20. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

JUNEĆI RIBIĆ U SAFTU OD SENFA: Ručak neodoljivog ukusa (VIDEO)
Kada poželite da spremite ručak koji ostavlja bez daha, spremite baš ovaj. Sva jela spremljena od ribića ćete pamtiti zbog neodoljivog ukusa, a meso će se doslovno lepiti za prste.
16. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

UKUSNE I SOČNE: Ćufte od sardina u paradajz sosu
UKOLIKO imate konzervu sardina napravite ove ćufte u paradajz sosu, biće pravi specijalitet.
09. 02. 2025. u 13:00

ZDRAVA I UKUSNA PILEĆA SALATA: Celer, paradajz i orasi upotpunjuju ovo jelo
PILEĆA salata sa celerom, lukom i orasima može da se servira uz kroasan, kao predjelo ili kao obrok salata.
07. 02. 2025. u 07:00

BRZI RECEPT ZA RUČAK: Pljeskavice sa sosom od pečuraka i luka
PLjESKAVICE sa sosom od pečuraka i luka vrlo je aromatičan i jak obrok, savršen za gurmane.
06. 02. 2025. u 15:00
Najnovije iz rubrike

RECEPT ZA PUDING OD JABUKA: Idealan slatkiš posle ručka
Ako želite da slatkiš bude sočan, kremast i savršen desert posle raskošnog ručka, onda je puding od jabuke pravi izbor. Priprema se lako i brzo, treba da odstoji i ukusi će se harmonično spojiti.
22. 02. 2025. u 15:00Jovana Vasić

7 SAVETA DA VAM MESO BUDE SOČNO: Uz ove sugestije svako meso koje budete pripremali biće savršeno sočno i meko
Bez obzira koju vrstu mesa i kog kvaliteta pripremate, ono može da bude ukusnije od onog koje pripremaju u najboljim restoranima. Potrebno je samo da se pridržavate ovih saveta i smernica, pomoću kojih ćete uvek dobiti savršen obrok.
22. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić

BANANA KOLAČ SA ČOKOLADOM I ORASIMA: Nepobediva kombinacija ukusa (VIDEO)
Sočan i mekan, zahvaljujući zrelim bananama i jogurtu, ovaj kolač dobija dodatnu dimenziju ukusa uz hrskave orahe i slatke komadiće čokolade. A da bi bio još posebniji, prelijemo ga toplim, kremastim sosom koji mu daje neodoljivu karamelastu notu. Idealan je uz šoljicu kafe ili čaja, bilo za doručak, popodnevnu pauzu ili desert.
22. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

RUČAK KOJI SE BRZO SPREMA, A JOŠ BRŽE POJEDE: Zapečena jaja sa pečurkama i sirom
Nekada se neočekivane kombinacije pokažu kao savršeno novo jelo. Ovo je jedno od takvih slučajnih otkrića za koje verujemo da će postati omiljeno.
22. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

NAPRAVITE DOMAĆE ZEMIČKE: Prave se lako, a ni malo ne zaostaju za onim kupovnim
Zemičke se prave slično kao i lepinje, a sa ovim receptom testo sigurno uspeva.
22. 02. 2025. u 07:00Jovana Vasić
Komentari (0)