JAGNJETINA ISPOD SAČA: Tradicionalni ručak za prazničnu trpezu
29. 12. 2024. u 11:00
Ovaj način pripreme jagnjetine daje izuzetno sočno i ukusno meso, a povrće upija sve sokove i arome, stvarajući savršen obrok.
Povezane vesti

RECEPT ZA UKUSAN LAGANI OBROK: Pasta primavera, osvaja na prvi zalogaj
Pasta primavera za prve prolećne dane je puna povrća, a možete da je prilagođavate svom ukusu i željama.
05. 04. 2025. u 10:00

FAHITA SA PILETINOM: Odličan miks mesa i povrća na meksički način
Omiljeno restoransko, meksičko jelo u vašem domu - zašto da ne? Začini u ovom receptu igraju glavnu ulogu, pa najpre proverite imate li ih sve.
23. 03. 2025. u 13:00

STARINSKO JELO OD MESA I POVRĆA: Papazjanija, oduševiće i one izbirljive
Seljačka papazjanija je tradicionalno jelo koje spaja bogate ukuse svežih namirnica i jednostavnost pripreme. Ovo zdravo i ukusno jelo često se pripremalo u domaćinstvima tokom hladnijih dana, donoseći toplotu i bogatstvo ukusa za celu porodicu. Njena priprema zahteva vreme, ali rezultat je vredan svakog minuta - ukusna kombinacija sočnog mesa, povrća i začina koja će oduševiti svakog gosta za stolom.
21. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

PEČENI KARFIOL S PESTO SOSOM OD RUKOLE I ORAHA: Zdrav ručak po receptu nutricioniste
VREME pripreme je oko 40 minuta, a količina dovoljna za 4-6 porcija.
05. 02. 2025. u 11:00

PUNJENI PATLIDŽAN: Savršen spoj povrća i mesa daće celom jelu neodoljivu aromu
Jednostavan i ukusan recept.
21. 01. 2025. u 09:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

RECEPT ZA GUSTU PILEĆU ČORBU: Klasik koji ne prolazi i savršena je za sve prilike
Gusta pileća čorba pravi se sa mešanim povrćem i pavlakom, idealna za lagani obrok.
19. 04. 2025. u 10:00

SAVRŠEN USKRŠNJI RUČAK: Kaftan jagnjetina - Peče se u testu, a meso bude toliko meko da se raspada
Za uskršnji ručak se obično priprema jagenjtina, a kao prilog se služi krompir.
19. 04. 2025. u 08:30

USKRŠNJI MILIBROD: Sočan i mekan, topi se u ustima
"Milibrod" (poznat i kao mlečni hleb ili mlečni hlebčić) jeste mekani, slatkast hleb bogat mlekom, puterom i jajima.
19. 04. 2025. u 07:00

KIKIRIKI ŠTANGLICE SA BELOM ČOKOLADOM: Obogatite uskršnju trpezu ovom ukusnom poslasticom koja se brzo pravi
Ove slatke, hrskave štanglice sa kikirikijem, bademima i duplim slojem čokolade prava su praznična poslastica – jednostavne za pripremu, a nestaju sa stola u trenu. Savršene su za Uskrs, ali i kad god ti treba nešto brzo, slatko i domaće.
18. 04. 2025. u 16:00

SOK OD KOPRIVE: Recept za osvežavajući napitak pun vitamina
Domaći sokovi su uvek preporuka za podizanje imuniteta, a sok od koprive umnogome tome može pomoći. Recept za sok od koprive je onaj koji će vam uvek biti pri ruci i kojim ćete obradovati ukućane.
18. 04. 2025. u 14:30
Komentari (0)