OSVEŽAVAJUĆ i kremast - Čizkejk od borovnica.
Povezane vesti
SLATKA, MALA, VOĆNA: Panakota - Savršen kremasti desert po italijanskom receptu
PANNA cotta, što na italijanskom znači "skuvana pavlaka", klasičan je italijanski desert koji se ističe svojom kremastom teksturom i nežnim ukusom.
09. 09. 2024. u 10:00
OČARAVAJUĆ UKUS VANILE I LIMUNA: Kremasti domaći puding, sprema se očas posla
OBRADUJTE ukućane ovim receptom koji će smazati dok se okrenete.
08. 09. 2024. u 13:00
KAO KOH, ALI JOŠ BOLJI: Trileće - najukusniji kolač, a tako jednostavan za spremanje
TRES lečes ili trileće je biskvit - u nekim receptima, ili puter kolač - namočen u tri vrste mleka: ispareno mleko, kondenzovano mleko i mileram.
06. 09. 2024. u 09:00
RASHLADITE SE U SLAST: Ledene kocke, toliko sočne da se tope u ustima
UKOLIKO volite slatkiše i vaši ukućani se raduju kad se na stolu nađe neki domaći kolač ovaj recept će vas očarati čim ga probate.
07. 09. 2024. u 10:00
TURSKA PRINCEZA: Najkremastiji kolač bez brašna, jaja i šećera - ne peče se, a gotov je očas posla
Recept koji će oduševiti ljubitelje suvog voća i orašastih plodova, ali i kremastih kolača.
03. 09. 2024. u 11:00
Najnovije iz rubrike
FILADELFIJA TORTA: Savršeno kremasta, a pravi se veoma jednostavno
Jednostavne pripreme, a ukus koji priča priče.
09. 09. 2024. u 16:51
PILEĆA KRILCA U PIVU: Aromatična i slasna, a meso se lepi za prste
Dodajte prilog po želji i uživajte u fenomenalnom obroku.
09. 09. 2024. u 11:39
SLATKA, MALA, VOĆNA: Panakota - Savršen kremasti desert po italijanskom receptu
PANNA cotta, što na italijanskom znači "skuvana pavlaka", klasičan je italijanski desert koji se ističe svojom kremastom teksturom i nežnim ukusom.
09. 09. 2024. u 10:00
KAKO DA VAM VODA VIŠE NE ISKIPI IZ ŠERPE: Pomaže ovaj super trik
Umesto da sve vreme stojite pored šporeta i snižavate temperaturu i menjate ringle, isprobajte ovaj trik.
09. 09. 2024. u 08:00
NAJUKUSNIJI DŽEM OD ŠIPURKA: Najslađa tajna bakine kuhinje
Sladite se i uživajte u najlepšem ukusu i boji domaćeg džema od šipurka.
09. 09. 2024. u 07:00
Komentari (0)