NEKO više voli poslastice sa čokoladom, drugi pak prednost daju "laganim", voćnim verzijama.
Povezane vesti
SOČAN I KREMAST, DA SVA ČULA UŽIVAJU: Čizkejk od borovnica, zdrava poslastica koja se ne peče
OSVEŽAVAJUĆ i kremast - Čizkejk od borovnica.
09. 09. 2024. u 15:00
MEKE, VAZDUŠASTE, SA MIRISOM DETINJSTVA: Domaće kiflice sa borovnicom, uživaćete u svakom zalogaju
JEDNA od poslastica koja nas podseća na detinjstvo su - kiflice.
10. 09. 2024. u 21:28
SLATKA, MALA, VOĆNA: Panakota - Savršen kremasti desert po italijanskom receptu
PANNA cotta, što na italijanskom znači "skuvana pavlaka", klasičan je italijanski desert koji se ističe svojom kremastom teksturom i nežnim ukusom.
09. 09. 2024. u 10:00
OČARAVAJUĆ UKUS VANILE I LIMUNA: Kremasti domaći puding, sprema se očas posla
OBRADUJTE ukućane ovim receptom koji će smazati dok se okrenete.
08. 09. 2024. u 13:00
KAO KOH, ALI JOŠ BOLJI: Trileće - najukusniji kolač, a tako jednostavan za spremanje
TRES lečes ili trileće je biskvit - u nekim receptima, ili puter kolač - namočen u tri vrste mleka: ispareno mleko, kondenzovano mleko i mileram.
06. 09. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
ČORBA OD TIKVICA I OVSENIH PAHULJICA: Fenomenalna čorba koja će vas oduševiti kad je probate
Ovsene pahuljice čorbici daju gustinu, zato nema nikakve zaprške.
12. 09. 2024. u 19:00
LEŠNIK TORTA: Čist klasik koji svi obožavaju
Neodoljivo ukusna tradicionalna torta.
12. 09. 2024. u 18:00
NOVI RECEPT KOJI JE ZALUDEO DRUŠTVENE MREŽE: Slatko pecivo poput oblaka
Pecivo na prvi pogled izgleda sasvim obično i kao svi drugi pekarski proizvodi, ali kada ga prepolovite, videćete da je sve samo ne običano.
12. 09. 2024. u 17:34
KAKO DA SAMI NAPRAVITE SENF: Posle ovog recepta, nikada nećete ići po kupovni
Senf je jedan od zdravijih namaza koji je odličan dodatak mesu, a posebno viršlama.
12. 09. 2024. u 09:30
NAJBOLJI RECEPT ZA KISELU PEGLANU PAPRIKU: Zimnica bez konzervansa je fenomenalnog ukusa i traje dugo
Crvene paprike su u Srbiji sinonim za jesen, kada u njima uživamo na razne načine, a već dugo postoji tradicija pripreme peglane paprike za zimnicu.
12. 09. 2024. u 08:00
Komentari (0)