TADIĆ MORA DA SE IZVINI! Kapiten Srbije preterao sa izjavom da je najbolji fudbaler naše reprezentacije

Z. Ćorović

17. 06. 2024. u 12:24

SRBIJA je pružila žestok otpor najvećem favoritu ovog Evropskog šampionata, po mnogim mišljenjima nije zaslužila da izgubi. Međutim, teža i neprijatnija stvar od poraza mogla bi da bude izjava nezadovoljnog kapitena Srbije Dušana Tadića koji „misli da je najbolji igrač ovog tima, da je njegov kapiten i lider i da je trebalo da bude starter“.

ТАДИЋ МОРА ДА СЕ ИЗВИНИ! Капитен Србије претерао са изјавом да је најбољи фудбалер наше репрезентације

FOTO: Tanjug/AP

 Ovo iskakanje i izdvajanje tako iskusnog asa, izrečeno brzopleto, možda i u afektu, lako se rezonuje kao nepoštovanje prema saigračima, pa onda i selektoru.


KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Kada je čuo Piksi šta je „najbolji“  odbrusio, reagovao je kao da ga je neko odjednom nečim opekao:


- Uh, nije dobro ako je to rekao – kao iz topa je prokomentarisao naš selektor, zato što je odmah znao da Tadićeva izjava bode i štrči. Ona mu je posolila ranu posle dobro vođene, samo izgubljene bitke sa snažnim Englezima. Odmah je Piksi dodao da neće biti nikakve bure, ali ipak postoji opasnost da se od ove varnice zapali i nešto više. Ne bi nikako valjalo, atmosfera u reprezentacije je od dolaska u Nemačku bila baš dobra i opuštena u pozitivnom smislu.

Na veliko takmičenje stigli smo bez velike pompe, standardnih afera i skandala. Novinarima koji su ovde sa reprezentacijom pomalo je bilo i čudno što je harmonija u timu podignuta na jedan viši stepen. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA


To je pre svega bila Piksijeva zasluga, sve je dobro držao, pa i zategao, držao pod kontrolom i to se sve odrazilo na naš dobar meč sa Engleskom u kome smo bili i disciplinovani, organizovani, u drugom poluvremenu konkretniji i opasniji od zvezda Albiona, Fodena, Kejna, Belingema i ostalih. 


U ovoj priči sa Tadićem otkrili smo još jednu stvar – Piksi je gotovo sigurno rekao kapitenu da neće igrati na sam dan utakmice.

Toliko je dugo krio svoje ideje i taktičke zamisli od svih ostalih, pa i fudbalera. Evo i dokaza – dan pre meča Stojković i Tadić su bili zajedno na konferenciji za štampu. Na njoj su obojica bili raspoloženi, šalili su se, lider „orlova“ je bio veseo i nasmejan. Da je znao da neće početi meč, milion posto ne bi bio takav, neka potištenost morala bi da izađe iz njega. Tek kada je sklonjen na klupu i posle utakmice, nezadovoljstvo je buknulo neprimerenom izjavom.

Nije mogao da prećuti, zabolelo ga je što njegove brojne zasluge iz prethodnog perioda i rekordnih 40 asistencija nisu uzete u obzir kada se pravio tim za premijeru i spektakl sa Englezima na premijeri šampionata Evrope. 


Sigurno je svestan Tadić da je preterao, da je ispao neodmeren, pomalo i sujetan. Zbog toga bi trebalo, ili preciznije morao što pre da se izvini i selektoru i drugovima iz  reprezentacije. U suprotnom, ova situacija bi mogla da se izrodi u nešto neprijatno što bi počelo da topi sve što je do sada uglavnom bilo besprekorno i pozitivno. Valjda možemo jedno veliko takmičenje da završimo bez razarajućih skandala.

Niko nije mogao da pogodi tim 


DA je Dragan Stojković krio tim za Engleze kao zmija noge, najbolje se otkriva i u činjenici da su svi novinari danima razbijali glavu brojnim kombinacijama. Obično do njih procuri sastav raznim obaveštajnim kanalima, samo što ovog puta niko nije dobio verodostojnu informaciju. Neke od izveštača, sa kojima je prilično blizak, Piksi je  naveo na pogrešne zaključke. Retko se dešava da nijedan novinar ne "provali" tim koji će igrati u tako važnoj utakmici.

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (7)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)