DA LI ĆE JOKIĆ IGRATI ZA SRBIJU? Evo šta je rekao predsednik KSS Predrag Danilović

Novosti online

15. 02. 2024. u 08:10

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je prošle godine srebrnu medalju na Mundobasketu, čime je obezbedila direktan plasman na Olimpijske igre, koje se na leto održavaju u Parizu.

ДА ЛИ ЋЕ ЈОКИЋ ИГРАТИ ЗА СРБИЈУ? Ево шта је рекао председник КСС Предраг Даниловић

Foto: N.Paraušić

Na najvećoj sportskoj smotri učestvovaće 12 košarkaških reprezentacija, od čega je osam već poznato, a preostale četiri će u prestonicu Francuske stići kroz kvalifikacije. Za sada se zna da će, osim "orlova", u Parizu igrati i Sjedinjene Američke Države, Australija, Kanada, Francuska, Nemačka, Japan i Južni Sudan, a žreb za Olimpijski turnir biće održan uskoro.

Javnost u Srbiji već polako počinje da licitira sa imenima koja bi selektor Svetislav Pešić mogao da stavi na spisak za Igre u Parizu, a glavno pitanje je hoće li Nikola Jokić ove godine obući dres sa nacionalnim grbom.

Na to pitanje odgovorio je i Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije.

- Sačekajte da vidimo da li će biti na spisku selektora - našalio se Danilović u razgovoru za "Žurnal", pa nastavio u ozbiljnijem tonu.

- Bez šale, previše je rano govoriti o tome. Sezona je tek na polovini, sve nas raduju sjajne partije Jokića i Bogdanovića, drago mi je i što je Micić dobro startovao u Šarlotu. Ipak, nema potrebe licitirati sa imenima igrača koji će biti u sastavu. U svakom slučaju, nadam se da će Svetislav Pešić, Marina Maljković i Marko Ždero biti na slatkim mukama i da nam svima planove neće remetiti viša sila - poručio je Danilović.

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)